Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

культури народного false мистецтва calibri культура простір листопада minor-latin x-none працівників всеукраїнський аматорів родинного гараздів життєвих вашій творчій праці
9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва
2020-11-09

Національна спільнота щорічно 9 листопада відзначає Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Ця дата встановлена з 2014 року відповідним Указом Президента від 30 грудня 2013-го року, спільно з Днем української писемності та мови. Українська культура – це особливий простір, у якому проходить все життя людини від самого народження до останнього подиху. Це простір емоційних польотів, пошуків креативних ідей та духовного піднесення.

Завдяки ентузіазму й творчому горінню представників культури і мистецтва ця сфера не просто вистояла під могутнім натиском чужих агресивних впливів, а й зберегла свою первозданну чистоту і самобутність. У сучасному українському суспільстві, де культура залишається далеко не пріоритетним напрямком державної політики, важливо визначити і стверджувати високі моральні принципи, засновані на тисячолітніх духовних і культурних надбаннях славетного українського народу аби не опинитися позаду культурного прогресу.

Шановні працівники та ветерани сфери культури, професіонали та аматори народного мистецтва! Прийміть вітання з нагоди Вашого професійного свята з побажанням міцного здоров’я, потужного заряду енергії, невичерпних сил, завзяття у Вашій творчій праці. Усіх Вам життєвих гараздів, родинного благополуччя, миру, злагоди, добра в незгасаючих полум’яних серцях та величезного людського щастя!

 

З повагою ‒ міський голова Сергій Волошин.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]