Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни структур roman" "times грудня false x-none військових minor-latin збройних міністерства інформаційно-медійних оборони дізнаватися новини можемо роботі медійних найгарячіших росі
28 грудня – День інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України
2023-12-29

З 2010 року в Україні 29 грудня офіційно відзначають День інформаційно-медійних структур Міноборони та ЗСУ. Це свято запроваджено для підвищення престижу професії та як вдячність за відданість і професійність медійникам силових структур. Відомо, що 29 грудня 1991 року був призначений перший прес-секретар військового відомства незалежної України і створена прес-служба Міністерства оборони України.

Це стало початком становлення та формування у Збройних Силах України структур для повсякденного об’єктивного і оперативного інформування громадськості про діяльність Українських військ і активного впливу на творення позитивного іміджу армії і армійських традицій у суспільстві.

Завдяки роботі військових медійних структур ми можемо дізнаватися новини з найгарячіших точок війни з російським агресором. Саме військові медійники задають спокійний тон бентежних і лякаючих повідомлень, передаючи впевненість у тил та віру в ЗСУ.

Щиро вітаю військових кореспондентів з побажанням міцних сил і незламної віри, добрих надій, впевнених планів і якнайшвидшої перемоги України. Дякую за Вашу самовіддану працю, сміливість і за те, що тримаєте інформаційний фронт!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]