Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

23 травня – День Героїв
2024-05-23

23 травня в Україні відзначається День Героїв. Ідея цього свята виникла у міжвоєнні роки в середовищі українських націоналістів з метою вшанування пам’яті борців, які відстоювали незалежність та вільний вибір України. У День Героїв ми вшановуємо всіх державотворців різних часів і епох, усіх тих, хто впродовж століть жертовно виборює незалежність України — від лицарів Київської Русі й до новітніх Героїв-захисників.

Наша національно-визвольна боротьба триває досі. Сили оборони у складі ЗСУ, НГУ, СБУ та МВС мужньо тримають оборону на лінії зіткнення з ворогом і самовіддано виконують завдання по обороні й національній безпеці в тилу. Нині Україна має нових Героїв та Героїнь, які мужньо боронять рідну землю від агресора.

Це волонтери, які невтомно допомагають нашим військовим, забезпечуючи їх усім необхідним. Це медики, які щодня рятують життя, лікують поранених і підтримують здоровʼя наших захисників та захисниць. Це вчителі, які виховують нове покоління українців у дусі патріотизму та любові до Батьківщини й багато інших, хто своєю щоденною працею у різних галузях і сферах наближають нашу Перемогу!

Ми схиляємо голови перед памʼяттю тих, хто віддав свої життя за наше мирне майбутнє. Їхній подвиг — це незламний дух українського народу, його нездоланна воля до свободи та справедливості.

Вічна шана і слава нашим Героям! Кращі сини і доньки України, нащадки славного незборимого козацького роду, є прикладом незламності й відданості своїй країні. Нехай їхній героїзм надихає нас на нові перемоги та досягнення.

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]