Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

музеїв тільки зберігає минуле збереження музейних наших музейні відчути минулого громади працівники живий безцінні зібрані колекції культурно-історичні цінності нетлінні реліквії
18 травня – Міжнародний день музеїв
2024-05-18

Шановні працівники музеїв та ветерани музейної справи!

Вітаємо вас із професійним святом – Міжнародним днем музеїв! Музей – це минуле, це історія, це душа, це серце наших предків, наш величний храм, який зберігає усе те, чим жили наші батьки, діди й прадіди.  Усі ті, хто раніше працював і ті, хто зараз працюють у музеї, зуміли не тільки зберегти, але й професійно, через реальні предмети, документи, дати нам можливість відчути живий зв'язок часів і доль.   

Саме завдяки вам, зберігачі таємничого минулого,  ми маємо змогу на власні очі побачити історичну та культурну спадщину, що дісталася нам від наших пращурів і яку Ви ретельно оберігаєте. У своїй роботі ви переплітаєте минуле, сьогодення та майбутнє. Вашими зусиллями у свідомості мешканців громади виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій, любов до національного мистецтва!Сьогодні, в умовах російської військової агресії, головною задачею музейних працівників постало збереження того найціннішого надбання, що створювалось століттями. Окрім того, що Росія спустошує Україну смертоносними ракетними ударами та жорстокими звірствами проти мирного населення, вона також нещадно нищить пам’ятки культури, і зокрема музейні експонати, намагаючись знищити українську ідентичність.

Завітавши до Хорольського краєзнавчого музею та його філій, де зібрані безцінні музейні колекції, культурно-історичні цінності і нетлінні духовні реліквії, кожен відвідувач зможе відчути живий подих історії нашого краю. І саме працівники музеїв територіальної громади щоденно відкривають це багатство людям. Ми високо цінуємо ваші щоденні творчі зусилля, спрямовані на дбайливе збереження та популяризацію самобутнього спадку нашого народу. Тільки той народ заслуговує мати свою державність, який цінує славу минулого, зберігає пам'ятки й докази своєї історичної й культурної самобутності.

Зичимо всім музейним працівникам успіхів у трудовій діяльності, поповнень музейних зібрань, розширення наукових та професійних доробок, здоров’я вам, щастя і наснаги!

 


  З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]