Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

17 вересня – День усиновлення
2023-09-17

Шановні усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки! Прийміть доземний уклін та найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім'ї, найважливіше – щастя мати родину. Ви відкрили своє серце, розділили свою любов і душевне тепло. Усиновити дитину, яка за різних життєвих обставин втратила свою сім'ю – означає проявити  велике милосердя. Це заслуговує на повагу та шану оточуючих.

Сьогодні все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримка сімей, у яких вони виховуються, зменшення кількості таких дітей у інтернатних закладах є одним із головних завдань державної політики в галузі захисту прав дитини.

У Хорольській громаді проживають 16 усиновлених дітей, 55 дітей знаходяться під опікою. Функціонує 3 прийомних сім’ї, у яких виховуються 3 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Віримо, що батьки і діти, яких звела доля, будуть щасливими.

Висловлюємо велику вдячність всім, небайдужим до дитячої долі. Нехай завжди у Ваших домівках лунає дитячий сміх, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Щастя Вам, шановні усиновлювачі, найкращої долі Вам і Вашим дітям у мирній незалежній Україні!

Для створення прийомної сім'ї звертайтесь до Центру соціальних служб Хорольської міської ради

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]