Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

17 березня – День працівників жкг та побутового обслуговування населення
2024-03-17

Шановні працівники житлово-комкнального господарства та побутового обслуговування населення! Ветерани галузі!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята! Щоденно, а в цей день з особливою повагою до праці комунальників, ми висловлюємо вдячність працівникам та ветеранам комунальних служб нашої громади: КП «Комунсервіс», КП «Добробут» та КП «Господар». 

Цей день – вияв уваги до людей, які щоденно роблять життя нашої громади комфортним та упорядкованим, підтримують працездатність найважливіших систем життєзабезпечення. Ця праця нелегка, часто невдячна, але надзвичайно потрібна кожному з нас.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми часто не задумуємося, якою нелегкою працею забезпечується стабільна робота багатофункціонального житлово-комунальних господарства нашої територіальної громади. У цій сфері працюють люди, від професіоналізму і відповідальності яких, багато в чому, залежить комфорт і благополуччя кожного будинку, кожної родини, кожного мешканця.

Реалії сьогодення вимагають від комунальників наполегливої праці у непростих умовах. Та професіоналізм і відповідальність, що притаманні працівникам галузі, дають можливість відповідати вимогам часу та забезпечують безперебійне надання житлово-комунальних послуг.

З нагоди професійного свята бажаю Вам та Вашим родинам миру, добра, здоров’я, достатку, фінансової стабільності, злагоди та всіх земних гараздів. Щиро дякую за нелегку працю та відданість обраній професії.

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]