Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

війська україни військ сухопутних збройних нашої армії сухопутні української грудня боротьбі свято майстерністю захисникові злагодженістю витривалістю професіоналізмом захисниці кожному
12 грудня – День Сухопутних військ України
2023-12-12

Щорічно 12 грудня своє професійне свято відзначають Сухопутні війська Збройних Сил України. Ураховуючи заслуги цього роду військ, свято встановлено на його вшанування Указом Президента України «Про День Сухопутних військ України» від 18.10.1997 №1167/97. Сухопутні війська Збройних Сил України – основа української армії, найчисельніша частина нашого могутнього війська у забезпеченні обороноздатності держави!

Чотири оперативні командування сухопутних військ є головним кістяком, осередком і носієм бойової могутності української армії, призначений для ведення бойових дій переважно на суходолі.

Механізовані і танкові війська, ракетні війська та артилерія, армійська авіація, війська протиповітряної оборони, спеціальні війська, частини логістичного забезпечення – це все військові формування у складі Сухопутних військ! Це та ударна сила, яка чинить гідну відсіч окупантам!

Ви знищуєте повітряні цілі окупанта, вражаєте противника в тилу, їхні пункти управління та склади боєприпасів, йдете в контрнаступ та посилюєте оборонні можливості нашої армії!

Вашою хоробрістю, відвагою, бойовою звитягою, витривалістю, злагодженістю, майстерністю, професіоналізмом та героїзмом пишається вся країна, захоплюється весь світ.

Дякую кожному захисникові та захисниці за незламний дух, витримку та мужність у відчайдушній боротьбі з російською армією зла і терору! Доземний уклін за оборону і захист рідної землі, за вірність українському народу!

Вічна шана і світла пам’ять Воїнам, які віддали своє життя у боротьбі за мирне майбутнє нашої України.

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]