Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

1 січня – День всесвітніх молитов про мир
2024-01-01

У перший день кожного нового року в Україні та світі відзначається Всесвітній день миру (World Day of Peace). Це символічно значимий день, адже Україна переживає чи ненайстрашніші лихоліття в своїй історії. У цей день віряни різних релігійних конфесій звертаються з молитвами до Бога, щоб відновився мир на Землі та припинилися всі кровопролитні війни на всіх континентах.

Тема миру надзвичайно актуальна для України сьогодні. Адже про який мир можна казати, якщо в центрі Європи з 2014 року йде справжнісінька війна, відбувається зухвалий акт геноциду українського народу. Російський агресор атакує й руйнує Україну з 2014 року. З лютого 2022 року російська орда розпочала широкомасштабне знищення українського народу прямо на очах в усього цивілізованого світу.

На відміну від населення окупованої і прифронтової зони для нас нас мир – це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять до школи. Там, де підвалини суспільства міцні і немає рашистів, бесцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Але ми повинні глибоко усвідомлювати, що ціна такого мирного життя в тилу – заслуга наших мужніх воїнів Збройних Сил України.

Втім для мільйонів українців мир став як дар і казкова мрія. Вони живуть в кайданах атмосфери нестабільності та страху. Когось війна розлучила, у когось зруйнувала дім, змусила поневірятися по світу в пошуках прихистку, а в когось обірвала життя… Для тих, кого доторкнулась війна, здебільшого й існує цей день.

Переконані, що молитви віруючих про мир обов’язково долинуть до небес і справдяться, а зброя, надана нашими друзями, союзниками та партнерами, допоможе здолати мокшанську нечисть. Віримо, що світло переможе темряву, добро – зло, ЗСУ – армію мордора, і в нашій Україні нарешті відновиться мир.

Миру всім нам, і нехай не лише сьогоднішній, а й кожен день буде присвячений тільки йому! Нехай завжди на всі віки торжествує мир!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]