Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

освіти нашої завжди теплом своїх дорогі жовтня педагогів високе працівників творчих ветерани невтомну працю вірність почесній уклін справі любов самовіддані
06 жовтня - День працівників освіти
2024-10-07

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОСВІТЯНСЬКОЇ НИВИ!

Вітаю Вас з Днем працівників освіти, а окремих педагогів – з Міжнародним днем соціального педагога, які цьогоріч припадають на 6 жовтня. Все життя ми з теплом і вдячністю згадуємо своїх вчителів - уважних і чуйних, що допомагали нам осягати знання і життєву мудрість. 

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим, відповідає  за свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. І які б важкі часи не переживала наша Україна, вчительська праця завжди була і залишається незамінною і престижною. Саме на Вас покладено надзвичайно відповідальну місію – виховання і навчання юних поколінь, гідних громадян нашої держави.

Обдаровані діти Хорольської міської територіальної громади, щороку радують нас своїми перемогами у різних конкурсах, турнірах, олімпіадах, творчих та спортивних змаганнях. Такі високі здобутки є свідченням титанічної роботи талановитих, креативних і творчих педагогів – справжніх професіоналів своєї справи.

Низький уклін Вам, дорогі  ветерани освіти, за невтомну працю, за любов до дітей, самовідданість і багатство душі, за вірність відповідальній і почесній справі. Нехай Ваші серця завжди будуть сповнені теплом, любов’ю та гордістю за своїх учнів. Щира вдячність Вам за  високе почуття патріотизму, честі і гідності,  яке Ви виховали у сучасному поколінню захисників нашої Батьківшини! Дорогі освітяни! Бажаю Вам міцного здоров’я, нових педагогічних звершень, витримки і сил. Ви гідні жити в мирній, цивілізованій, квітучій Україні! 

 

З повагою, міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про аукціон

ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди кабінету №1-3
  адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18 
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про конкурс

Оголошується конкурс з відбору суб'єкта оціночної діяльності,
  який здійснюватиме оцінку об’єкту комунальної власності:
  оцінка адміністративного нежитлового будинку, який розміщений по вулиці Незалежності, будинок 88, корпус 1 в м. Хорол Лубенського району Полтавської області, для цілей продажу з метою визначення його ринкової вартості.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]