Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни! україни пресвятої захисниці жовтня завжди захисники землю кожного захисниць захисників слава нація сьогодні схиляємо скорботою нашими голови загиблими обов’
01 жовтня - День захисників та захисниць України
2024-10-01

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ХОРОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ, СЛАВНІ ЗАХИСНИКИ І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ!

1 жовтня - важлива дата в історії України, яка поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, а віднедавна - День захисників та захисниць України. Для нашої країни це сьогодні одне з найголовніших свят. 

Бо так сталося, що ми – нація мирних і щирих людей, нація селян і хліборобів –  ось уже 951 днень мусимо із зброєю в руках боронити свою рідну землю від лютого ворога.

Багатостраждальна історія України – кожне нове століття несло важкі випробування, але не зламався, вистояв український  народ, який з діда – прадіда вмів захищати своє, рідне, сокровенне: край, де народився і виріс, батьківську хату, землю, на якій вирощувався хліб, родину, яка  завжди була духовною силою кожного українця. Слава дідівська, козацька звитяга відродилися у нинішньому поколінні відважних онуків та правнуків, і немає сьогодні більш відповідальної та гордої професії, ніж воїн Збройних Сил України! Надзвичайна сила духу, нескорена воля і відвага, які ви демонструєте в запеклих боях із значно переважаючою навалою російської орди, дивують нині весь цивілізований світ! Доземний уклін і щира вдячність Вам за це, наші Герої - військовослужбовці усіх родів військ і служб ЗСУ, військові медики, капелани і волонтери, всі, хто став на захист Батьківщини від

рашистського окупанта. З невимовною тугою і скорботою схиляємо голови за нашими 93 загиблими воїнами- земляками. Священний обов’язок кожного з нас – шанувати бойові подвиги Героїв та завжди пам’ятати про тих, хто віддав своє життя за Україну.

Дорогі захисники і захисниці України! Бажаю Вам міцного здоров’я, незламного духу, надійного родинного тилу, вірних друзів, звершення усіх Ваших мрій і прагнень. Віримо у Вас, покладаємось на Ваші силу, витримку, звитягу і міць, від яких залежить подальша доля України! Пишаємося Вами, молимося за Вас! Сподіваємось на якнайшвидше наближення Великої Перемоги і такого довгожданного Миру! Хай береже Вас Господь, хай захищає Вас Покрова Пресвятої Богородиці! СЛАВА УКРАЇНІ!

 

З повагою, міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про аукціон

ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди кабінету №1-3
  адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18 
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про конкурс

Оголошується конкурс з відбору суб'єкта оціночної діяльності,
  який здійснюватиме оцінку об’єкту комунальної власності:
  оцінка адміністративного нежитлового будинку, який розміщений по вулиці Незалежності, будинок 88, корпус 1 в м. Хорол Лубенського району Полтавської області, для цілей продажу з метою визначення його ринкової вартості.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]