Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

захисту україни дітей майбутнього заради сьогодні дитинство наших дітей! здоров'я щасливе право підтримки діти! можливість уваги реалізувати таланти дорогі
01 червня - День захисту дітей!
2024-05-31

Шановні діти і батьки! Прийміть щирі вітання з Днем захисту дітей! Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Вітаючи зі святом, зичимо вам міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку влітку, нових вражень, сонячних днів. 

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Збройні сили України роблять все можливе, щоб захистити наших дітей – майбутнє України. Але і ми не маємо забувати, що кожна дитина заслуговує найкращої уваги, захисту та підтримки, має право на щасливе дитинство і можливість реалізувати свої таланти. 

Дорогі діти! Сьогодні у вас розпочинаються літні канікули – відпочивайте, розважайтесь, набирайтеся сил та здоров'я. Щиро бажаю вам мирного неба, щастя, материнської ласки, сімейного затишку та вірних друзів.

Нехай щедрість і милосердя наших сердець примножуються з кожним днем заради дітей, майбутнього України.

 

З повагою, міський голова - Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]