Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

перемоги світовій війні другій нацизмом примирення гідно поколінь ветеранам зараз держави історії нашим воєнні війни дорогі нашої другої сторінок пам’яті
Звернення міського голови до Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
2019-05-08

Дорогі ветерани! Шановні хорольці та співвітчизники!

Прийміть вітання з нагоди Дня пам'яті та примирення і 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Усе більше віддаляються у минуле грізні воєнні роки минулого століття. Друга світова війна – одна з найжорстокіших і наймасштабніших за кількістю людських жертв і за територією охоплення у світі. 74 довгих років розділяють нас від довгоочікуваної перемоги, яка занадто дорогою ціною далася нашим ветеранам-переможцям і всім борцям проти нацизму.

Час не владний над подвигом тих людей, які боронили нашу Вітчизну. Його не стерти з пам’яті народної і сторінок нашої історії. Переповнену чашу болю, горя, немислимих страждань сповна довелося випити нашому незламному і нескореному ні перед ким народу.

Фронтовики та мирні мешканці, які забезпечили надійний тил у буремні воєнні та поствоєнні роки, виявили небачену й нечувану стійкість, відвагу, мужність і героїзм задля існування зараз нашої держави, задля щасливого майбутнього наступних поколінь.

На жаль, із кожним роком, на урочистих мітингах 9 травня, стає все менше сивочолих ветеранів, все менше залишається живих сторінок історії. Неспинно відлітають у вирій роки і настане той час, коли останній солдат Другої світової війни залишить нас, а разом з ним у світлі спогади відійде ціле покоління. Тим більшу любов, глибоку повагу, особливу увагу, чуйність і турботу ми маємо віддавати нашим дорогим ветеранам, які зараз з-поміж нас.

Нині онуки та правнуки наших визволителів самовіддано боронять незалежність і суверенітет держави на східних рубежах. Вони гідно наслідують приклад високого патріотичного духу своїх героїчних дідів-прадідів.

Вшануймо ветеранів-фронтовиків, учасників АТО (нині ООС), які жертвуючи собою, рятували рідну землю від поневолення заради миру. Давайте гідно пам’ятати й пишатися самопожертвою та військовою відвагою воїнів-захисників різних часів і поколінь.

Доземний уклін ветеранам Другої світової війни та трудівникам тилу, честь і слава воїнам світла та добра! Із Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, дорогі співвітчизники.

Бажаю кожному міцного здоров’я, добробуту, родинного тепла та затишку, усіх життєвих благ, мирного неба усім народам і на всі віки.

 

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]