Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Життя - не тільки будні...
2018-12-17

Напередодні Дня Святого Миколая для представників новоствореної громадської організації «Ветеран Хорола» відбувся святковий вогник, який об’єднав ветеранів міста в єдину дружну родину. На святкову гостину мали змогу завітати понад 60 осіб. Це свято несе з собою атмосферу чуда, світла і добра, а дорослим хочеться вірити в здійснення доброго дива не менше за дітей. Тож вогники радості виблискували в очах учасників святкового заходу, як і в дітей, – з непідробними емоціями й щирістю.

У суспільному житті громади Хорола ветерани приймають найактивнішу участь з-поміж інших верств населення. Вміють працювати на добровільних засадах задля принесення користі всім містянам, а поряд з тим вміють приємно проводити дозвілля і організовувати свята. Це не просто приклад для наслідування різним поколінням, зокрема для молоді, а й позитивний зразок об’єднання й згуртування людей у наш непростий час. Саме в єдності наша сила, яка є запорукою нових звершень і виконання добрих справ.

На початку грудня цього року в житті ветеранської родини, яку очолює Галина Козлова, відбулася значима подія – окрім Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради створено громадську організацію «Ветеран Хорола». Відтепер об’єднання ветеранів міста діє в оновленому багаточисельному складі на підставі розробленого і затвердженого статуту, із новими силами, новими ідеями й широкими окресленими планами на перспективу.

Культурно-розважальна програма була насиченою і веселою, адже про неї подбали й самі ветерани, підготувавши гуморески, пісні, вірші та театралізовані постановки. Ведучим на заході був талановитий і харизматичний Юрій Базіль, який завів публіку своїм дотепним гумором, подарував бурхливі позитивні емоції учасникам святкового дійства.

Міський голова Сергій Волошин відгукнувся на запрошення ветеранської організації та завітав на святковий вогник і не з порожніми руками. Вручив грошові подарунки квартету «Криниченька» на придбання сценічних костюмів, представниці Хорольського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» ‒ на оновлення меблів у приміщенні офісу. А найбільш приємно було зробити подарунок подружній парі Валентині та Валентину Діденкам, які отримали довгоочікуваний подарунок долі – у ніч із 16-го на 17-те грудня народилася їх онучка Єлизавета. Тож подарунок для них символічно найцінніший – на пелюшки для другої внучки (є ще старшенька Анастасія). Це, мабуть, був найзворушливіший момент свята, у який всі присутні в залі щиро порадувалися й потішилися. Також цього вечора привітали подружню пару Дятленків з ювілейною тридцятою річницею весілля, яке названо в народі перловим.

Кумедно, з вибухами нестримного сміху, було під час перегляду сценки «Я ж тебе, Галю, та й не лаю» у майстерному акторському виконанні квартету «Криниченька». Окрім того, вони та вокальний ансамбль «Берегиня» подарували публіці народні пісні  в задушевному акапельному виконанні.

Міський голова щиро вдячний організаторам заходу за запрошення і подарований гарний настрій, за всебічну підтримку і готовність допомагати місту.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]