Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

знаки номерні сервісних центрах можна цього номерного центрів онлайн знаку легко &mdash наявні номерних наявність доступі перелік дізнатися центру серві
Зелені номерні знаки для електромобілів у відкритому доступі
2022-01-24

Не так давно сервісні центри МВС презентували черговий корисний сервіс «Наявність номерних знаків». Він надавав можливість дізнаватися онлайн про усі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС тільки для авто з двигуном внутрішнього згоряння. 

Відтепер у вільному доступі є наявні в сервісних центрах МВС і «зелені» номерні знаки. Цим сервісом вже можна скористатися онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС та в інформаційних боксах, установлених в приміщеннях оновлених сервісних центрів МВС.

Нагадуємо, що для екологічних автомобілів передбачені номерні знаки із символами зеленого кольору та окремими серіями, які починаються з літери «Z». Це означає «zero» (англ. «нуль»), тобто «нульові викиди». Наразі закріплюються номерні знаки для екоавтомобілів серій ZA, ZB, ZC, ZD, ZE, ZF, ZG, ZH, ZI, ZJ, ZK. З часом їх перелік розширюватиметься.

Саме за допомогою цього функціоналу можливо з дому дізнатися, до якого сервісного центру МВС необхідно записатися, щоб закріпити за авто номерний знак з омріяною комбінацією цифр. 

Алгоритм пошуку не змінився:

Наявність в області” — цей критерій допоможе легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, також вказано їхню вартість.

Числова комбінація” — за допомогою цього критерію можна легко знайти омріяну комбінацію цифр «зеленого» номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу. У функціоналі номерні знаки не бронюються.

Сервіс перевірки наявності номерного знаку по Україні шукайте тут.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці ГСЦ МВС.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]