Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання довгожительки нашого міста
2020-06-11

Уже 91-ше своє літо зустріла довгожителька Хорола – Микитенко Ганна Кирилівна. 10 червня міський голова Сергій Волошин завітав до іменинниці на гостину разом зі своїми колежанками – моєю заступницею Яною Карманською та керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Мариною Тарабан.

Вітальну місію виконали із щирими привітаннями, солодким подарунком, увагою та звичайними добрими словами у такий святковий день. Наш неочікуваний візит приємно вразив іменинницю, тому вона не приховувала своїх щирих емоцій зі сльозами радості.

Привітали хорольчанку поважного мудрого віку з Днем народження та поспілкувалися про буденне життя у затишній літній веранді з видом на квітучий сад з розкішними трояндами. Ганна Кирилівна – уродженка Новоіванівки Хорольського району. Більша частина її життя промайнула в Новоаврамівці, де вийшла заміж, створила сім’ю, сумлінно працювала в колгоспі та була вправною господинею у власному господарстві. На її долю припали й тяжкі воєнні роки, які забрали щасливі роки юності й перетворили на непрості випробування.  

На схилі літ жінка переїхала на постійне місце проживання у Хорол до своєї доньки Віри Якимівни та зятя Миколи Яковича Микитенок, які й по цей день піклуються й турботливо доглядають рідну людину. Уже понад 16 років іменинниця мешкає в нашому місті, тому з упевненістю її можна назвати хорольчанкою. Та й до душі їй припав Хорол, де вона зустріла свою спокійну забезпечену старість в оточені уважних і люблячих дітей.

Побажаймо Ганні Кирилівні доброго здоров’я, сил, наснаги, бадьорості духу і зустріти ще не одне своє квітуче літо в колі найближчих людей.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]