Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання!
2018-10-12

Дорогі хорольці, шановні співвітчизники!

Прийміть сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня захисника України, який традиційно щорічно відмічається 14 жовтня після підписання Президентом України відповідного Указу в 2014 році. У цей день ми вшановуємо героїчні подвиги найкращих синів і доньок України, які захищають незалежність й територіальну цілісність нашої Батьківщини, наслідуючи військові традиції, зміцнюючи звитягу та невмирущий патріотичний дух українського народу.

14 жовтня – значуща велична дата, яка переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої держави. Це свято звитяги українського лицарства, відчайдушних борців за суверенітет України.    

На календарі жовтневих свят українці в 2018 році в цей день також відмічають ще три свята: День святої Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та 76-ту річницю створення української повстанської армії.

Вітаю з важливим державним святом – Днем захисника Вітчизни, козацтва та тисячолітніх християнських традицій!

Бажаю міцного здоров’я, невичерпних сил та енергії, оптимізму, натхнення, віри в краще майбутнє та всіляких життєвих гараздів всім тим, хто служив, служить чи збирається нести службу в лавах Збройних Сил України, солдатам та офіцерам (в тому числі запасу), наших відважних захисників й боронителів на східних кордонах держави, а також їхнім рідним, близьким, коханим, які з нетерпінням вдень і вночі чекають благої звістки про їх повернення додому живими й неушкодженими.

Нехай сила та мужність наших захисників завжди живляться любов’ю, розумінням, повагою та підтримкою близьких і рідних. Нехай домівки українців будуть наповнені теплом, добром, достатком, злагодою, а в Україні запанує мир, спокій і настане довгоочікуваний час розквіту й розвитку.

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]