Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста хорол програми міської внесення питання міського сесії полтавської засідання порядку вулиці звернення україни розвитку хорольської програму соціально-економічного можна
У робочому ритмі!
2016-08-03

  29 липня 2016 року відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії Хорольської міської ради сьомого скликання. За приємним збігом обставин у місто якраз перед засіданням прибув новопридбаний автобус «Еталон». Тож перед початком сесійного засідання міський голова Сергій Волошин разом з депутатами здійснили екскурс по вулицях нашого міста. Проїздом по вулиці Небесної Сотні в напрямку мікрорайону до вулиці Молодіжній спостерігали за ремонтними роботами дорожнього покриття проїзної частини, які в цей час здійснювали робітники Лубенської дорожньо-експлуатаційної дільниці. Оцінили результати громадських робіт по вирубці порослі по узбіччю доріг, які організовано і профінансовано міською радою.

Депутати міської ради на пленарному засіданні десятої сесії прийняли рішення «Про внесення змін до програми соціально-економічного розвитку міста Хорол на 2016 рік» від 28 квітня 2016 року №237, збільшивши орієнтовні обсяги фінансування на виконання завдань програми, в тому числі вирішено виділити кошти на придбання міського автобусу АО79.52.10. Проаналізовано чисельні звернення жителів міста, особливо мікрорайонів ДРП-5, вулиць Київська, Молодіжна, Вокзальна, звернення депутата Полтавської обласної ради Мухтарова Фахраддіна Аладдін-огли, депутатів міської ради Кібенка Олега Івановича та Хижнякової Марії Володимирівни і враховано їх обурення щодо нерегулярних пасажирських перевезень з порушеннями графіків руху по місту перевізником Кобцем Володимиром Володимировичем.

Це рішення стосовно придбання автобусу було прийняте з метою зниження соціальної напруги, часткового вирішення ключової проблеми пасажирських перевезень, а також з метою забезпечення підвищення якості надання цієї послуги в інтересах громади міста.

Після коротенької подорожі по місту було проведено сесійне засідання в звичному робочому порядку. Ця сесія була особливою тим, що на розгляд депутатам винесено стратегічно важливі питання в плані реалізації програм міського значення. Також розглядалися питання про затвердження програм (проектів), які розміщені на платформі Державного фонду регіонального розвитку з можливістю одержання співфінансування в перспективі на 2017 рік за умови перемоги в конкурсному відборі. Це програми для реконструкції будівлі дитячого садка «Веселка» та реконструкції водопровідної мережі по вулиці Петровського. Представлена для участі в конкурсі проектів Полтавської облдержадміністрації програма «Озеленення міста шляхом впровадження інтродукційної діяльності» тощо. Питання порядку денного пленарного засідання сесії розглядалися і виносилися на поіменне голосування депутатами в послідуючому порядку:

1.Про виконання «Програми соціально-економічного розвитку міста Хорол на 2016 рік» за 1 півріччя 2016 року.

2.Про роботу Хорольського КП «Комунсервіс» по використанню коштів, виділених на благоустрій міста у І півріччі 2016 року.

3.Про внесення змін до Програми «Сприяння організації цивільного захисту населення, пожежної безпеки та охорони громадського порядку в місті Хорол на 2016 -2017 р.р.».  

4.Про внесення змін до екологічної Програми міста Хорол на 2016-2019 роки.

5.Про Програму сприяння Управлінню Державної казначейської служби України у Хорольському районі Полтавської області у покращенні умов обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів на 2016 рік.

6.Про внесення змін до Програми проведення масових заходів Хорольської міської ради на 2016 рік.

7.Про підтримку газети міської ради «Наш Хорол».

8.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста Хорол на 2016  рік.

9.Про внесення змін до міського бюджету на 2016 рік.

10.Про списання майна комунальної власності.

11.Про відчуження (продаж) трактора Т-16МГ-У1 через аукціон.

12.Про внесення змін до складу постійної комісії.

13.Про програму (проект) «Реконструкція будівлі дитячого садка «Веселка» у м.Хорол Полтавської області».

14.Про програму (проект) «Реконструкція водопровідної мережі по вулиці Петровського в місті Хорол Полтавської області».

15.Про проект «Озеленення міста шляхом впровадження інтродукційної діяльності».

16.Про проект «Розширення спектру надання соціально-побутових послуг комунальним господарством міста у рамках співпраці територіальних громад».

17.Про передачу міжбюджетних трансфертів з міського бюджету на 2017 рік.

18.Про розгляд поданнів про присвоєння звання Почесних громадян міста Хорол.

19.Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо питання  безоплатної передачі земельних ділянок співвласникам багатоквартирних будинків.

20.Про звернення депутатів Хорольської міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо врегулювання проблем з підвищенням тарифів на комунальні послуги для населення.

21.Про списання багатоквартирного житлового будинку по вул.Сонячна, 11, м.Хорол з балансу Хорольського КП «Комунсервіс».

22.Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

23.Про розгляд листів ТОВ «Марінтіс ЛТД».

24.Земельні питання.

 

З результатами поіменного голосування можна ознайомитися за посиланням тут.

Фото екскурсії депутатів по місту на новому автобусі «Еталон» перед початком роботи сесії можна переглянути тут.

Відеозапис пленарного засідання чотирнадцятої сесії Хорольської міської ради сьомого скликання можна переглянути тут.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]