Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

У фокусі вересневого засідання виконавчого комітету
2019-09-17

У плановому порядку відбулося одинадцяте в цьому році засідання виконавчого комітету. За головуванням міського голови Сергія Волошина участь у роботі засідання взяло 12 осіб із 13-ти персонального складу виконкому. Розглянуто 12 питань порядку денного, включаючи різне. За підсумками опрацювання важливих питань організаційного, фінансово-господарського та містобудівного характеру прийнято відповідні рішення.

Ключове та найбільш обговорюване питання стосувалося встановлення шляхом коригування єдиного тарифу на послуги з централізованого водопостачання для КП «Комунсервіс». Попередньо, за місяць до засідання виконкому, КП «Комунсервіс» повідомляло про намір скоригувати окремі складові тарифу на водопостачання на офіційному сайті міської ради в розділі «Обговорення проектів рішень» головного меню. На сьогодні рішенням виконавчого комітету Хорольської міської ради від 16.10.2018 р. №208, з 01.11.2018 р. діють тарифи на послуги централізованого водопостачання для споживачів м. Хорол у розмірі 11,66 грн/1 м³ з ПДВ. Діючі тарифи на послугу з централізованого водопостачання є збитковими для комунального підприємства, що призвело до погіршення його фінансового становища, умов господарювання та збільшення кредиторської заборгованості. Через зростання витрат на електроенергію та заробітну плату, які є складовими тарифу, виникла необхідність підвищити його до економічно обґрунтованого рівня. Таким чином, за економічними підрахунками, розмір нового єдиного для усіх категорій споживачів тарифу на послуги з водопостачання склав 15,14 грн/м³ з ПДВ. Згідно з прийнятим рішенням виконавчого комітету зазначений тариф вступає в дію з 10 жовтня 2019 року.

Представник КП «Комунсервіс», майстер з благоустрою Олександр Скубієнко звітував перед присутніми на засіданні про виконання правил благоустрою на території міста, окресливши ряд існуючих потреб, які потребують оперативного вирішення.

Розглянуто питання про визначення претендента на здійснення функцій робочого органу для проведення конкурсу на перевезення пасажирів по місту Хорол. Також розглянуто питання про розгляд листа ТОВ «Полтава-теплоенерго» з проханням скоригувати тариф на теплову енергію для уникнення збиткової діяльності. За економічними розрахунками підприємства запропоновано підвищити тариф на теплову енергію у розмірі 1808,01 грн/1 Гкал з ПДВ при наявності приладу обліку та 2,05 грн за 1 м² опалювальної площі на протязі доби в опалювальний період при відсутності або несправності приладу обліку (без ПДВ). Комісія з питань комунальних тарифів при Хорольській міській раді відмовила ТОВ «Полтава-теплоенерго» у коригуванні тарифу на постачання теплової енергії, виробленої з альтернативних видів палива. Члени виконавчого комітету також прийняли рішення про відмову в підвищенні тарифу, з урахуванням ст. 20 Закону України «Про теплопостачання».

Одноголосно ухвалено рішення про надання адресної матеріальної допомоги мешканцям міста, які звернулися з проханням допомогти у лікуванні тяжких захворювань.

За результатами розгляду блоку питань будівельного характеру прийнято 5 рішень про впорядкування адрес об’єктам нерухомого майна, виділення в окрему одиницю частки житлового будинку тощо. Одне із питань містобудівного напрямку стосувалося затвердження акту комісії «Про розгляд колективної скарги та заяви мешканців будинків в м. Хорол по вул. Лабівка, 6, 8 та 10». Заявники поскаржилися на громадянку, яка самовільно, без їхньої згоди, здійснила монтаж сушки для одягу з металевого дроту та засобу телекомунікації (антени) на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку садибного типу. Прийнятим рішенням зобов’язано громадянку здійснити демонтаж самовільно встановлених конструкцій та рекомендовано дотримуватися принципів добросусідства.

Повний відеозапис одинадцятого планового засідання виконавчого комітету буде доступний на офіційному сайті Хорольської міської ради в розділі «Відеоновини» та на каналі YouTube. Прийняті рішення виконавчого комітету (№108-118) будуть оприлюднені у формі відкритих даних у термін, передбачений законодавством, але не пізніше п'яти робочих днів з дня затвердження документів на офіційному сайті у відповідному розділі «Міська влада».

На завершальному етапі засідання його головуючий міський голова Сергій Волошин адресував слова вдячності членам виконкому за плідну співпрацю при вирішенні важливих соціально-економічних, фінансових та адміністративно-господарських питань міста.

 

Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №11 від 17.09.2019 р.

 

Одинадцяте планове засідання виконавчого комітету, 17.09.2019 р.

№108

10.09.2019р.

Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік

№109

17.09.2019р.

Про виконання правил благоустрою на території міста

№110

17.09.2019р.

Про встановлення шляхом коригування єдиного тарифу на послуги з централізованого водопостачання для КП «Комунсервіс»

№111

17.09.2019р.

Про визначення претендента на здійснення функцій робочого органу для проведення конкурсу на перевезення пасажирів по місту Хорол

№112

17.09.2019р.

Про розгляд листа ТОВ "Полтава-теплоенерго"

№113

17.09.2019р.

Про надання матеріальної допомоги мешканцям міста

№114

17.09.2019р.

Про затвердження акту комісії від 03 вересня 2019 р. «Про розгляд колективної скарги та заяви мешканців будинків в м. Хорол по вул. Лабівка, 6, 8 та 10»

№115

17.09.2019р.

Про присвоєння номера квартири в м. Хорол по тупику 8-Березня, 1 будинок №10

№116

17.09.2019р.

Про уточнення адреси об’єкту нерухомого майна – багатоквартирний житловий будинок в м. Хорол по вул. Незалежності, 71

№117

17.09.2019р.

Про виділення в окрему одиницю частки житлового будинку та присвоєння адреси гр. Бич А.В.

№118

17.09.2019р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Дзюбі Р.В.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]