Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

підприємництва молодіжного розвитку громадської мережі полтавській області бізнесу досвідом полтавської проектів питань малого політики голова голови майбутнього» представники регіонального
Семінар-дискусія "Влада і громадськість"
2016-02-20

18 лютого 2016р. за підтримкою міського голови Волошина Сергія Михайловича в приміщенні міської ради проведено семінар-дискусію  «Влада і громадськість» – впровадження спільних адвокаційних ініціатив в інтересах розвитку молодіжного підприємництва. В даному заході взяли участь запрошені студенти старших курсів Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії разом з викладачем Глюзіцькою Валентиною Миколаївною, Бойко Юлія Вікторівна – голова Хорольської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Гловацький Роман Миколайович – заступник голови районної ради, представники громадської організації «Молодіжний Парламент Хорольщини», представники Спортивної ради та Ради підприємців при Хорольському виконавчому комітеті та депутати міської ради сьомого скликання.

   Модератор заходу – Якименко Софія Ігорівна, координатор мережі «Творці майбутнього» в Полтавській області, кваліфікований спеціаліст-управлінець з досвідом роботи в міжнародних проектах, голова громадської комісії з питань молодіжної політики спорту та туризму Громадської ради при Полтавській обласній раді.

    Експерт – Кузьменко Ніна Володимирівна, радник голови Українського фонду підтримки підприємництва, генеральний директор Регіонального фонду підтримки підприємництва по Полтавській області, експерт з питань державної політики розвитку малого та середнього підприємництва на національному і регіональному рівнях із використанням фінансових інструментів. Сертифікований спеціаліст з розробки інвестиційних проектів, старт-апів проектів  та їх впровадження, підготовки якісних профілів, бізнес-планів (з більш ніж 14-річним практичним досвідом). Учасник мережі фахівців і практиків з питань місцевого та регіонального розвитку  програми РегіоНет. Співкоординатор Громадської ради при Полтавській обласній раді.

   В рамках проекту Розвиток молодіжного активізму в Центральній Україні» щодо формування членів мережі «Творці майбутнього», що проживають на території Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей кожен бажаючий може стати членом мережі, заповнивши анкету (завантажити за посиланням тут).

 Семінар-дискусію було організовано з метою розвитку молодіжного підприємництва, отримання нових знань в області бізнесу, соціального підприємництва, підвищення особистої компетенції, які потрібні молодим лідерам. Також на учасників чекали цікаве неформальне спілкування з однодумцями та можливість написання проектів на отримання  фінансування підприємницьких ініціатив молодіжного підприємництва. Для присутніх випала нагода поспілкуватися із бізнес-консультантом, підприємцями, які вже досягли значного успіху в бізнесі і поділилися власним досвідом з молоддю. Міський голова Волошин Сергій Михайлович поділився з присутньою (переважно молодіжною) аудиторією колишнім багаторічним досвідом підприємницької діяльності, акцентуючи увагу на необхідності швидкого реагування на кон’юнктуру ринку для мінімізації ризиків.

    Семінар  був направлений на висвітлення тематики щодо бачення широкого спектру можливостей для бізнесу. Розвиток молодіжного підприємництва є одним із найважливіших напрямків економічної політики країни. Проте на сьогодні цей процес відбувається дуже повільно. Сектор малого бізнесу в Україні охоплює понад 2,0 млн. суб’єктів малого підприємництва. Майже 10% молодих людей віком від 18 до 25 років займаються підприємницькою діяльністю. Тому на семінарі-дискусії пройшли обговорення конкретних заходів, які б сприяли розвитку молодіжного підприємництва в співпраці з органами місцевої влади у місті Хоролі Полтавської області.

Фото семінару-дискусії можете переглянути тут.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]