Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

енергії міста заходу миколаєва рамках європейського учасників сталої україні впровадження ресурсів відбулася миколаїв україни міський проведення органів голова сергій
Рухаємося у новому напрямку, відкриваючи нові горизонти можливостей
2019-06-03

Відбулася знакова подія, яка надасть використати реальні шанси для подальшого розвитку громади нашого міста. Підписано Угоду мерів щодо клімату та енергії в Україні у форматі широкомасштабного заходу. Церемонія підписання відбулася 1-2 червня у Миколаєві в рамках проведення «Європейського тижня сталої енергії та виставки-форуму PRO ефективність 3.0.».

Миколаїв здобув перемогу в конкурсі від Євросоюзу, тому отримав право відкрити Європейський тиждень сталої енергії 2019 в Україні (ЄТСЕ), залучивши широке коло учасників із всіх куточків України. Міський голова Сергій Волошин мав честь представляти делегацію Хорола, як міський голова, разом зі своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Яною Карманською. Серед учасників заходу були представники делегації Представництва Європейського Союзу в Україні, Фонду енергоефективності, Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), Міністерства екології та природних ресурсів України, керівники державних і місцевих органів влади, енергетичні агентства, приватні підприємці, громадські організації та ЗМІ.

Урочисте відкриття Муніципальної платформи з енергетичної та кліматичної трансформації розпочалося з вітальної промови міського голови Миколаєва Олександра Сенкевича. Сергій Михайлович адресує йому вдячність за обмін ідеями та передовим досвідом у напрямку впровадження сучасних енергоефективних технологій. Вразили не лише його потужна енергетика як особистості, лідера, а й управлінські якості, колосальний досвід і вміння знаходити нові джерела фінансування для реалізації проектів міжнародного рівня.

Дні енергії є ключовим компонентом Європейського тижня сталої енергії (EUSEW), у рамках якого пройшла виставка енергоефективного обладнання та альтернативної енергетики. За рахунок залучення грантових коштів у рамках успішної реалізації проекту «Східне партнерство», Миколаїв став флагманом по модернізації енергоустановок, які виробляють електроенергію з твердого палива. Також оцінили результати впровадження програми «Теплий Миколаїв», кращі практики роздільного збору сміття на території славного міста кораблів. Було на що подивитися, чому навчитися і ми маємо намір слідувати прикладу таких міст-першопрохідців.

Мер Миколаєва Олександр Федорович на гідному рівні забезпечив організацію і проведення заходу, який був надзвичайно корисним для всіх учасників. Очільник міста отримав слушні настанови від своїх колег – мера Миколаєва та мера Вознесенська Віталія Лукова.

Угода мерів – це реальний шанс активізувати внутрішню спроможність громади не лише в плані інтелектуального та інноваційного розвитку, а і в залученні нових фінансових ресурсів для покращення енергоефективності міста. Будемо намагатися використати цей шанс, докладаючи максимум зусиль і старань.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]