Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

земельних програми міста документації надання доповідає технічної питань встановлення засідання користування також ділянок міського землеустрою ділянки оренди хорольської земельної міської
Про головне із чергового сесійного засідання
2019-05-31

У п’ятницю, 31 травня 2019 року, у залі засідань відбулося пленарне засідання чергової 65-ої сесії. Присутніми на засіданні депутатами в кількості 14 осіб затверджено порядок денний із 25 питань, включаючи різне. Засідання відбулося за головуванням міського голови Сергія Волошина і визначене повноважним, так як більша половина із 26-ти осіб депутатського складу забезпечила кворум.

Перед початком засідання до депутатського корпусу звернувся з пропозицією патріотичного змісту вітчизняний письменник, волонтер, науковець Василь Василик. Спеціально для бійців на Сході країни в зоні ООС, а також тих воїнів, які через поранення лікуються в шпиталях, він видав збірку соціально-політичного спрямування «200 іронічних поглядів на росіян – «братів» наших заклятих» із друкованого циклу його шаржів та анекдотів «Посміхнись воїне!». Презентовані та придбані присутніми твори забезпечили збір коштів, які будуть передані нашим захисникам.

Також перед початком роботи сесії міський голова Сергій Волошин вручив подяку запрошеним керівнику Мирославі Супруненко та представникам організаційного комітету Юрію Базілю та Віталію Башинському за соціальну активність, ініціативність, організацію та реалізацію благодійного проекту «Не дати історії закінчитися» для лікування в Ізраїлі маленького онкохворого хорольця Артема Махна. Дружній команді волонтерів, роботу якої координувала Мирослава, вдалося зібрати необхідну суму на лікування дворічного хлопчика під час проведення широкомасштабного благодійного заходу на центральній площі міста 12 травня цього року. Вони не налаштовані зупинятися у своїх намірах допомогти і вже готові організувати подібні акції задля порятунку інших дітей, навіть із сусідніх регіонів.
  Також привітали іменинника травня – депутата Анатолія Ящука з побажанням залишатися таким же ініціативним та активним.

На початку сесійного засідання депутатами заслухано та прийнято до відома звіт директора КП «Комунсервіса» Владислава Вовка про хід виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста на 2019 рік, а також про роботу КП «Комунсервіс» в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та затвердження заходів по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Одним із основних питань порядку денного було внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку м. Хорол на 2019 рік. Відповідно до цих змін передбачено збільшення орієнтовного обсягу фінансування Програми на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки під звалищем Хорольської міської ради на території Петракіївської сільської ради.

Розглянуто цілий блок питань про регулювання земельних відносин у межах міста й ухвалено відповідні рішення. Міська рада, як суб’єкт владних повноважень, вирішує земельні відносини з орендарями земельних ділянок, які є муніципальною власністю. Прийнято 18 рішень про надання дозволів на виготовлення та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок для передачі у власність громадянам, поновлення та припинення договорів оренди земельних ділянок різного призначення.

Із метою гуманного регулювання численності та захисту безпритульних тварин на території міста міська рада уклала Меморандум про співпрацю із ТОВ «Чотири Лапи Україна», який передбачає розроблення та реалізацію спільної Програми. Заходи цієї програми передбачають: стерилізацію, вакцинацію та догляд за безпритульними тваринами; ідентифікацію та реєстрацію стерилізованих та доглянутих тварин; використання мобільних клінік; інформування населення про хід виконання Програми тощо. Депутатами ухвалено проект Меморандуму із організацією по захисту тварин та уповноважено мене, як міського голову, підписати цю угоду для налагодження співробітництва.

У пошуках нових можливостей для забезпечення сталого розвитку територіальної громади міста також схвалено рішення про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів» та до ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

З метою всебічного і об’єктивного висвітлення всіх аспектів діяльності Хорольської міської ради, а також з метою забезпечення гласності, прозорості та відкритості, всі прийняті рішення з повним переліком, протокол поіменного голосування та повний відеозапис сесійного засідання буде розміщено на офіційному сайті міської ради http://horol.com.ua/. Інформація доступна у формі відкритих даних у відповідних вкладках розділів «Міська влада», «Відео новини» (та на каналі YouTube).

Міський голова подякував депутатам за плідну співпрацю, взаєморозуміння та підтримку, а також консолідацію зусиль в напрямку пошуку нових можливостей та прийняття важливих рішень для вирішення важливих соціально-економічних проблем міста.

Порядок денний

 пленарного засідання 65-ої сесії

Хорольської міської ради сьомого скликання,

31.05.2019 р.

 

1.Про хід виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста на 2019 рік.

Доповідає: Вовк В.І. – директор КП «Комунсервіс».

2.Про роботу КП «Комунсервіс» в осінньо-зимовий період 2018-2019 р.р. та затвердження заходів по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 р.р.

Доповідає: Вовк В.І. – директор КП «Комунсервіс».

3.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола на 2019 рік.

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Про регулювання земельних відносин у межах м. Хорол

Доповідає: Микитенко В.І. – т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та земельних відносин.

4.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам на території м. Хорол.

5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу  у власність громадянам.

6.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пікалу О.В.

7.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Корнет В.М.

8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Демиденку С.В.

9.Про поновлення договору оренди на земельну ділянку гр. Олійнику В.В.

10.Про поновлення договору оренди на земельну ділянку гр. Третяку В.В.

11.Про поновлення  договору про встановлення особистого строкового сервітуту з фізичною особою-підприємцем Порожнетою Р.О.

12.Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Діденка І.Й.

13.Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Смокталю О.Д.

14.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Хорольській районній раді.

15.Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Пономаренко Н.І.

16.Про поновлення дії рішення 35-ї сесії Хорольської міської ради 7-го скликання від 27.10.2017 р. № 850.

17.Про розгляд листа Хорольської районної спілки споживчих товариств.

18.Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки гр. Новак В.О.

19.Про надання в користування на умовах оренди земельних ділянок фізичній особі-підприємцю Сиверину О.М.

20.Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки Фермерському господарству «М-Агро».

21.Про внесення змін до рішення 62-ї сесії Хорольської міської ради 7-го скликання від 29 березня 2019 року  № 1365.

 

22.Про Меморандум про співробітництво між Хорольською міською радою та ТОВ «ЧОТИРИ ЛАПИ УКРАЇНА».

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

23.Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів».

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

24.Про приєднання до ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

Доповідає: Карманська Я.Ю. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

25. Різне.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]