Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської проєкту проєкт полтавської конкурсі місто участі хорольської області» громад обласного територіальних міста системи комісією переможних хорол наступному стало
Працюємо, шукаємо нові можливості, досягаємо
2019-10-29

Із доброю новиною для нашої міської громади повернулася із Полтави представниця виконавчого апарату Хорольської міської ради Валентина Гайдай. 28 жовтня 2019 року відбулося засідання ради обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області за головуванням Олександра Біленького. У конкурсному відборі спеціалісткою відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста презентовано та захищено проєкт по встановленню системи відеонагляду в Хоролі. Головою та членами ради конкурсу позитивно оцінено та ухвалено проєкт Хорольської міської ради, визначивши його одним із переможних.

У ході засідання конкурсною комісією було розглянуто та обговорено 55 проєктів, поданих і допущених до участі у конкурсі від 19-ти районів, 23-х об’єднаних територіальних громад, 3-х міст обласного значення та 3-х міст районного значення. Усього із загальної кількості проєктів-конкурсантів визначено переможцями 49, серед яких і проєкт міської ради.

Від Хорольської міської ради попередньо розроблено і представлено до участі у конкурсі проєкт «Хорол – безпечне та комфортне місто Полтавської області», яким передбачено встановлення на території міста системи відеоспостереження. Загальна очікувана вартість проєкту складає 582,0 тис. гривень, із яких 49% – кошти обласного бюджету, 46% – міської ради і 5% – партнерських організацій. Відтепер, здобувши перемогу у конкурсі, міська рада має намір реалізувати його у наступному фінансовому році. На умовах співфінансування планується придбати і встановити на 36 ділянках вуличної мережі міста Хорола 55 оглядових відеокамер і 5 – із функцією розпізнавання автомобільних номерних знаків та ідентифікації обличчя людини.

Депутати міської ради також схвально віднеслися до ідеї впровадження інноваційних технологій у місті із залученням додаткових джерел фінансування. Нагадаємо, що попередньо, 4 жовтня 2019 року, на пленарному засіданні 71 сесії було прийнято рішення про погодження проєкту «Хорол – безпечне та комфортне місто Полтавської області» на 2020 рік. По суті воно стало допуском до участі в обласному конкурсі та підтвердило готовність депутатів виділити кошти із міського бюджету в сумі 267,8 тис. грн. для співфінансування проєкту відповідно до запланованих заходів у наступному році.

Спільний проєкт територіальних громад Хорольщини «Придбання спеціалізованої техніки для очищення та днопоглиблення водоймищ Хорольського району Полтавської області», на жаль, не отримав схвальної оцінки комісією. Голова постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування Ігор Горжій обґрунтував причину відхилення проєкту і виключення його з переліку переможних. Порядок отримання суб’єктами господарської діяльності ліцензії для проведення чищення водоймищ надзвичайно ускладнений і практично неможливий. Тому й доцільність реалізації цього проєкту втрачає сенс.

Маємо надію на успішну реалізацію проєкту задля того, щоб місто стало більш безпечним у напрямку забезпечення правопорядку, публічної безпеки, посилення безпеки дорожнього руху та покращення криміногенної ситуації.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]