Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

виконавчого комітету виконкому міської засідання громади затвердження хорольської false населення територіальної вулиці визначено комунсервіс» винесено проєктів питань перше питання
Перше засідання виконкому в новому складі
2020-12-22

Розпочав роботу виконавчий комітет Хорольської міської ради восьмого скликання у новому складі. Його перше планове засідання відбулося 22 грудня 2020 року в залі засідань міської ради. Нагадаємо, що утворення виконавчого комітету, визначення його чисельності  та затвердження персонального складу було ухвалено депутатами 9 грудня цього року на другій позачерговій сесії міськради.

Чисельність виконавчого комітету визначено у кількості 24 осіб, серед яких – міський голова, його заступник, секретар ради, директор КП «Комунсервіс», керівники сільськогосподарських, промислових підприємств, установ, організацій, асоціацій та громадські активісти міської територіальної громади. Із загального складу виконкому присутніх на засіданні було 14 осіб. За наявності  кворуму, який складає 13 осіб, засідання визначено повноважним. У роботі виконкому також взяли участь депутати обласної ради Фахраддін Мухтаров та Олег Баканов, депутати Хорольської міської ради, представники громадських організацій та громадські активісти.

Усього на розгляд виконавчого комітету винесено 25 питань порядку денного, включаючи різне. Із них – 13 проєктів Програм, за якими буде здійснюватися фінансування заходів різних сфер життєдіяльності новоствореної Хорольської міської територіальної громади. Усі Програми розроблено з метою створення належних передумов розвитку, покращення добробуту та надання ряду необхідних для населення послуг за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади, державного, обласного бюджетів та інших джерел фінансування. Після розгляду проєктів Програм прийнято рішення про винесення їх на затвердження чергової сесії.

Після проведення громадських обговорень інвестиційної Програми у сфері водопостачання, водовідведення, поводження з твердими та рідкими побутовими відходами КП «Комунсервіс» винесено на розгляд виконкому питання про їх затвердження з метою забезпечення надання відповідних послуг для населення міста Хорола. Рішеннями виконкому встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води з артезіанських свердловин. На території міста діючих свердловин, з яких постачається питна вода для населення, – троє: по вулиці Небесної Сотні на центральному водогоні, Петро-Павлівській, 81 та Олега Кошового, 20. Також встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання води непитної якості з каптажних колодязів. Такі інженерно-гідрологічні споруди розташовані по вулиці Юрченка, 23 А.  

На завершальному етапі засідання виконавчого комітету розглянуто чотири питання містобудівельного характеру: про впорядкування та присвоєння адрес об’єктів нерухомого майна громадян, затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд – МАФів поблизу автостанції «Хорол-1» по вулиці Київській для провадження підприємницької діяльності.  

У цілому засідання виконавчого комітету пройшло у злагодженій та конструктивній атмосфері.

Визначено основні напрямки діяльності виконкому у вирішенні основних проблемних питань нашої  громади. Сподіватимемося, що спільними зусиллями і злагодженою роботою виконавчого комітету і депутатського корпусу Хорольської міськради нам і надалі вдаватиметься досягати значних результатів.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ


   

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]