Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

будинку цього міський будинків голова false напрямку поліпшення голови співвласників мешканців сьогоднішній пообіцяв вирішити території незалежності створення проблеми багатоквартирних
ОСББ Хорола: нові виклики, можливості та перспективи розвитку
2020-09-07

У четвер, 3 вересня цього року, на внутрішньому подвір’ї  ОСББ «Вікторія 2020» по вулиці Незалежності №94, відбулися загальні збори співвласників. На запрошення голови об’єднання Віктора Манжоса та мешканців 16-квартирного будинку завітав очільник міста. Сергій Волошин впродовж усього періоду своєї роботи на посаді Хорольського міського голови завжди вирішував проблеми людей шляхом налагодження комунікативних зв’язків з громадськістю через прямий діалог. Це основний його інструментарій у прийняті важливий управлінських рішень, адже почувши безпосередньо самих людей, можна досягти реальних позитивних змін.

Цього разу не було винятків і міський голова на засіданні вислухав усі проблеми, якими стурбовані жителі будинку. Актуальні та нагальні на сьогоднішній день пообіцяв вирішити у найближчій перспективі та взяти під особистий контроль.

Найбільш обговорювана проблема стосувалася кронування та видалення зелених насаджень – сухостійних та фаутних дерев на подвір’ї. Міський голова пообіцяв вирішити це питання, а також встановити у дворі садово-паркові лавочки. Велика мрія мешканців будинку – викладення тротуарів та під’їздів до будинку плиткою на зразок реалізованого на початку 2020 року проєкту «Євродвір».

Нагадаємо, що цей проєкт капітального будівництва по  облаштуванню внутрішньоквартальних проїздів з благоустроєм території житлових будинків №21Б, 23, 25, 27 і 29 по вулиці Незалежності було реалізовано за сприянням міської ради із залученням коштів державної субвенції. На перспективу міський голова має наміри реалізувати якомога більше таких проєктів задля того, щоб надати нашому містечку сучасного архітектурного вигляду з рисами європейської цивілізації.

Міська рада, як орган місцевого самоврядування, зацікавлена у прискорені завершення процесу створення ОСББ та зміцнення потенціалу існуючих ОСББ на території міста. Рівень охопленості ОСББ та житлово-будівельних кооперативів досить високий і складає більше 90%   житлового фонду Хорола. На сьогоднішній день у місті створено 54 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, у тому числі дві асоціації.

На жаль ще не всі мешканці багатоквартирних будинків визначилися з формою управління й до цього часу не змогли самоорганізуватися для створення ОСББ чи кооперативу. Звісно ще є багато роботи й планів в напрямку поліпшення умов проживання хорольців, зокрема в напрямку впровадження енергозберігаючих заходів та поліпшення благоустрою прибудинкових територій.

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]