Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Нові спортивні досягнення хорольців!
2016-07-02

  25 червня 2016 року у м.Хорол відбувся Чемпінат України з велосипедного спорту маунтейнбайк – гонка «тріал» у екстрим-парку "KraTriaLand" на автошляху Київ-Харків 235,5 км на території кафе «Хорол 1» (головний організатор). До фінансової підтримки долучилися Хорольська міська рада, Староаврамівська сільська рада, Хорольська мехпекарня, Готель "У тещі", особисто Данилюк С.М. та приватні підприємці міста: Єрохін В.В., Стогній І.О., Перхун О.М., інформаційна підтримка забезпечена веб-сайном velotrial.com.ua. Директор гонки (суддя І кат. ФВСУ) – О.М. Крат (м. Хорол).

В змаганнях з велотріалу в категорії «чоловіки – еліта» серед серйозних суперників з міст Київ, Харків, Одеса, Полтава, Миколаїв, Кременчук та Кишинів наш хорольський спортсмен Владислав Крат зі значним відривом здобув перемогу, зайнявши почесне перше місце. Владислав Крат в свої 23 роки вже має подвійний титул Чемпіона України серед майстрів велоспорту. Незважаючи на запеклу боротьбу серед конкурентів, доля обирає найкращих, тому золото справедливо опинилося в його руках на цьому Чемпіонаті. Крім того, в скарбницю перемог у велоперегонах значимий внесок зробили наші хорольці: перше місце в категорії експертів зайняв Сергій Кравченко та п'яте місце в категорії аматорів – Артур Устименко. Чемпіонат у Хоролі відбувся після трьох етапів Кубка України з велотріалу, за загальними підсумками яких в категорії учасників "еліта" лідирував Владислав Черниш із Харкова, якому з незначним відставанням поступився Владислав Крат.

Вітаємо хорольців з вагомими досягненнями в спорті, за пропаганду здорового способу життя серед молоді та популяризацію у нашому місті нового виду велоспорту – велотріалу, а також за достойне представлення і прославляння Хоролу на етапах змагань міжнародного класу та престижних європейських турнірах. Бажаємо здоров’я, невичерпної енергії, запалу, нових перемог у наступних змаганнях з велотріалу, які повторно відбудуться 6 серпня 2016 року у м.Хорол як четвертий етап Кубку України.

 

Результати всеукраїнських змагань з велотріалу 2016 в м.Хорол (за протоколами змагань Union Cycliste Internationale – міжнародної спілки велосипедистів)

Rank

Name

Nat.

Age*

Result

PaR

PcR

1

Vladyslav KRAT

UKR

23

30

50

50

2

Vladyslav CHERNYSH

UKR

28

34

40

40

3

Iurii DRAGONER

UKR

28

81

35

35

4

Ilya REVA

UKR

30

89

30

30

5

Konstantin TSYMBAL

UKR

21

91

28

28

6

Artem SYSOIEV

UKR

27

93

26

26

Age (вік)*: according to UCI Regulations (згідно з правилами UCI),  PaR: UCI points according to Rank (очки UCI у відповідності з рангом),  PcR: UCI points calculated in Ranking (очки UCI, що розраховуються в рейтингу).

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]