Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

наших хорольської війни хорольщини воїнів представники міста землю нацистських громади відвідали загиблих учасники заходу окупантів традиційно україни районної часів
Нелегка це справа – мир захищати…
2019-09-19

З кожним днем ми все більше віддаляємося від жахливих кровопролитних подій часів Другої світової війни. Але пам'ять про героїчні подвиги наших пращурів, які відчайдушно захищали нашу землю від нацистських окупантів, невмируща. Щорічно, як вдячні нащадки, ми віддаємо данину пам’яті та вшановуємо тих, хто визволив нашу хорольську землю у далекому 1943 році.

Хорольська громада урочисто відзначила 19 вересня 2019 року 76-ту річницю визволення Хорольщини від нацистських окупантів. Участь у заході взяли очільники місцевої влади, представники громадських організацій, підприємств, державних установ, навчальних закладів міста, ЗМІ та небайдужі громадяни з активною громадською позицією.

Перед початком урочистої церемонії вшанування воїнів-визволителів учасники мітингу перейняли естафету від молоді Хорольщини, яка здійснила велопробіг. Спортсмени проїхали почесне коло до братських могил та поховань загиблих воїнів і жертв фашизму на території міста, завершивши дистанцію біля меморіального комплексу «Вічний вогонь».

З вітальним словом до громади звернулися: заступник голови Хорольської районної ради Роман Гловацький, міський голова Сергій Волошин та голова Хорольської районної організації ветеранів України Дмитро Кражан. Вони акцентували увагу присутніх на значимості подвигу наших визволителів та сучасних захисників на сході України в зоні проведення ООС (АТО), а також на важливості збереження такого крихкого й дорогоцінного для суспільства миру.

Найбільш жвавою і енергійною частиною урочистого заходу був виступ найменших наших хорольці – вихованців дошкільного навчального закладу «Яблунька». Вони потішили глядачів своєю дитячою безпосередністю та щирістю у віршованих виступах та в хореографічному флеш-мобі патріотичного змісту.

Після покладання квітів до підніжжя Братської могили радянських воїнів та військовополонених,  учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів часів Другої світової війни та воїнів-захисників на Донбасі. По завершенню урочистостей представники громади Хорольщини на запрошення ведучих заходу відвідали тематичну виставку-експозицію, яку традиційно презентує Хорольський районний краєзнавчий музей. Не оминули увагою цього дня і наших шанованих сивочолих учасників  війни, яких на жаль, залишилося з нами дуже мало. Представники Хорольської міської ради традиційно відвідали їх на дому із символічними подарунками з поздоровленнями.

 

Зі святом, дорогі краяни!

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]