Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Місто люди прикрашають
2019-09-25

Хорол – містечко особливе і основною його цінністю є люди. Він славиться людьми – талановитими, здібними, щирими, доброзичливими, дбайливими, щедрими, гостинними і працьовитими. Своїми добрими справами хорольці примножують матеріальні блага, культурні й духовні надбання, накопичують по крупинці цінну спадщину для наступних поколінь, створюють передумови для подальшого будівництва заможного, комфортного, з розвиненою інфраструктурою міста в майбутньому.

Хорольська міська рада, як орган місцевого самоврядування та суб’єкт владних повноважень, у першу чергу дбає про добробут і забезпечення інтересів та потреб містян. Влада міста докладає всіх можливих зусиль, аби кожен його мешканець міг із гідністю нести звання «Хоролець» і щоб жити в нашому Хоролі було престижно.

Глибоко поважаємо і цінуємо людей, які своїми досягненнями в різних сферах і професійними здобутками прославляють Хорол та формують його позитивний імідж у широкому географічному просторі. Щорічно, в урочистій церемонії з нагоди відзначення Дня міста та визволення Хорольщини від нацистських загарбників, проводиться нагородження Почесними грамотами, подяками та відзнаками різних рівнів кращих представників підприємств, установ та організацій міста, які визначено з-поміж інших за особливі заслуги перед містом.

Цьогоріч, за високі професійні здобутки, особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Хорола, а також з нагоди відзначення 936-ої річниці з Дня заснування міста і 76-ої річниці визволення Хорольщини, відзначено працівників КП «Комунсервіс», міських дошкільних навчальних закладів і шкіл, районного будинку культури, медичних закладів (ЦРЛ і ПМСД), Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії, Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, ПрАТ «Хорольський механічний завод», ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування», територіального центру соціального обслуговування та інших структурних підрозділів Хорольської РДА. Нагрудними медалями міської ради «За вагомий внесок у розвиток міста» нагороджено 10 осіб – представників різних інститутів громадянського суспільства. Також грошовими преміями, цінними подарунками, сертифікатами, кубками, іменними табличками нагороджено переможців загальноміських конкурсів.

Із повним переліком нагороджених до Дня міста - 2019 можна ознайомитися у розпорядженні міського голови Сергія Волошина від 17 вересня 2019 року № 69-р – завантажити.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]