Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

купальські міської народної творчості мистецтва липня зорі» розмай» солістів програма конкурс фестивальний насиченою купальська колективів фестивалі участь далеко україні
Купальські Зорі
2016-07-04

  Хорольська міська рада відгукнулася на запрошення Голопристанської міської ради взяти участь у XIV Всеукраїнському благодійному фестивалі народної творчості «Купальські зорі». Делегація чисельністю вісім чоловік завітала з візитом у місто Голу Пристань Херсонської області, взявши участь у святковому дійстві, яке за добрими традиціями проводиться щорічно з 2002 року у перші суботу-неділю липня. Поїздка до фестивальної сонячної столиці Таврійського краю відбулася 2 липня і тривала два незабутні дні.

Святковий захід на берегах річки Конки зібрав понад 20 тисяч поціновувачів народної творчості і фольклору, близько 100 колективів та солістів з різних регіонів України.

Програма грандіозного дійства була досить насиченою і її організаторами включено: спортивні змагання (з шахів та шашок, футболу, баскетболу, карате, боксу, дзюдо, веслування на байдарках та каное), виставки декоративно-прикладного мистецтва, ярмарка, творчі майстерні (проведення майстер-класів з народно-ужиткового  мистецтва, боді-арт та вінкоплетіння), розваги на воді «У гостях у Водяного і Водяної», Купальська лотерея, конкурс народної творчості «Фестивальний розмай», конкурс краси «Купальська красуня» та запалювання Купальського вогнища.

Перед вечірнім гала-концертом з привітальною промовою звернувся до глядачів, гостей і учасників фестивалю "Купальські зорі" міський голова Сергій Михайлович Волошин, вручивши коровай на вишитому рушнику із пшениці щедрих ужитків ланів Полтавщини.

Родзинкою концертної програми на Купальських зорях був виступ запрошеного гостя, супер-фіналіста популярного в Україні та далеко за її межами шоу «Х-фактор-3» Євгена Літвінковича, а також гурту Made in Ukraine.

Дуже цікавою і насиченою була концертно-конкурсна програма «Фестивальний розмай» пісенно-обрядових, хореографічних, театралізованих дійств, пісень, танців на купальську та народну тематику серед солістів, творчих колективів, в тому числі дитячих. Представники Хорольської міської ради подарували глядачам Голої Пристані свій художній номер, отримавши в результаті почесне ІІІ місце в підсумковому заліку конкурсу аматорського мистецтва. Крім тріумфальної перемоги хорольчани привезли додому море вражень і позитивних емоцій. Хочеться висловити щирі слова вдячності колегам за надзвичайно сердечний і дружній прийом, за гостинність, щирість і відкритість, за чудову незабутню атмосферу.

 

Фото участі  працівників міської ради у фестивалі «Купальські Зорі» можна переглянути тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]