Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

конкурсу любить україна» пам’яток можна сайті конкурсних номінаціях участь вільною вільних об’єктів понад учасники найкращих кількох природи територій фотографій охочі
Фотоконкурс "Вікі любить Землю"
2019-05-10

Із 1 травня стартує конкурс фотографій природоохоронних територій «Вікі любить Землю». Протягом місяця всі охочі можуть подавати свої роботи та змагатися за перемогу у кількох конкурсних номінаціях.

Уже всьоме громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує наповнювати Вікісховище фотографіями пам’яток природи під вільною ліцензією. Мета конкурсу – створення найповнішої бази фотографій пам’яток природи для ілюстрування Вікіпедії та інших вікіпроектів.

За попередні шість років конкурсу учасники завантажили понад 70 тисяч вільних зображень об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, яких є понад 8200 у державному реєстрі. Це великий внесок у розвиток вільних знань, однак ще більше половини об’єктів у конкурсних списках залишаються не проілюстрованими.

Участь у конкурсі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Впродовж травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені у період конкурсу або раніше, після чого професійне журі визначить переможців у кількох номінаціях, а також обере 10 найкращих робіт, які візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу. Автори найкращих світлин та найбільш активні учасники отримають цінні призи.

Із регламентом конкурсу можна ознайомитись на сайті «Вікімедія Україна». Детальніше про цьогорічні зміни до регламенту – на сайті «Вікі любить Землю».

Сайт конкурсу – http://wikilovesearth.org.ua/.  Із запитаннями та пропозиціями можна писати оргкомітету за адресою: [email protected].

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]