Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги мешканців міста!
2020-03-18

У зв’язку з карантинними заходами в Україні, керуючись постановою КМУ від 16 березня 2020 року №215 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", відбулися зміни в роботі Хорольської міської ради. Із 18 березня 2020 року призупинено прийом громадян у приміщенні міської ради, видача довідок, а також надання адміністративної послуги з реєстрації місця проживання (перебування) громадян. Доступ до послуг можливий у телефонному режимі та через сучасні засоби комунікації.

Також з метою запобігання поширенню коронавірусу серед міського населення просимо осіб, які повернулися з країн із високим ступенем ризику зараження, поставити до відома свого сімейного лікаря або міську раду за тел..: (05362) 33-3-44 або (095) 82-58-697.

Важлива інформація для суб'єктів господарювання міста!

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову від 16 березня 2020 року №215, якою на території всієї країні установлено карантин з 12 березня по 3 квітня 2020 року.

У відповідності до п.3 вказаної постанови, з 00 год. 01 хв. 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р., ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:
  робота суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, КРІМ роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Для оперативного здійснення державою комплексу невідкладних заходів для попередження та лікування коронавірусної хвороби депутатами ВРУ прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17 березня 2020 року.

Законом встановлено адміністративну відповідальність за самовільне залишення місця обсервації (карантину) особою, яка може бути інфікована коронавірусною хворобою COVID-19. Притягнення до адміністативної відповідальності передбачає штраф для громадян від 17,0 до 32,0 тис. грн., а для посадових осіб – від 34,0 до 170,0 тис. грн.

Також підвищено кримінальну відповідальність за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням. Кримінальне правопорушення карається штрафом від 17,0 до 51,0 тис. грн., або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років. Діяння, які спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки, караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

На правоохоронні органи покладено контроль за дотриманням карантинних обмежень і заборон. Національна поліція буде проводити превентивну роботу серед громадян про важливість дотримання обмежень, які діють в Україні у зв'язку з пандемією коронавірусу, а також посилить контроль за дотриманням вимог карантинних заходів.

Пам'ятайте! Лише дотримуючись карантинних обмежень і заборон, діючи злагоджено і розсудливо, ми зможемо подолати пандемію коронавірусу без ускладнень! Бережіть себе і будьте здорові!

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]