Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни області розділовий кошти послуг послуги платежу полтавській призначенні підрозділу номер можна платежу» послугу прізвище документи паспорта отримувати сплаті
Державна міграційна служба інформує
2019-09-17

Практичні поради для споживачів адміністративних послуг від УДМС України в Полтавській області

Процедура повернення коштів займає деякий час, тому радимо уважно вводити реквізити при сплаті адміністративних послуг (оформлення закордонного паспорту, ID-картки тощо).

По-перше, важливо! Не поспішайте оплачувати адміністративну послугу, допоки не визначитесь з датою, місцем подачі документів та видом послуги.

Причина – є, адже кожен районний підрозділ УДМС України в Полтавській області, має власний код підрозділу, на який і треба переказувати кошти. Якщо ви переведете кошти на код одного підрозділу, а запишетесь в чергу до іншого – у вас не приймуть документи, оскільки не співпадатимуть банківські коди підрозділів. Також від правильності коду залежить чи надійдуть кошти до місцевого бюджету.

 Крім того, існує загроза помилитись при введенні реквізитів, а тому це найкраще робити під наглядом відповідального працівника.

По-друге, для кого буде оформлюватися документ?

У призначенні платежу необхідно вказувати дані тільки про особу, яка буде отримувати адміністративну послугу. Наприклад, якщо один з батьків оформлює закордонний паспорт неповнолітній дитині, то в призначенні платежу вказує серію та номер свідоцтва про народження, прізвище та ім'я  дитини як отримувача послуги. 

Наведемо приклад почергового заповнення рядка «Призначення платежу», який має вигляд строки наступного формату:

1

2

3

4

5

6

7

*

;5301

;027012

;1

;1234567891

;*

ПІБ

* - ознака початку коду платежу;

; - розділовий знак;

5301 – код територіального органу/підрозділу міграційної служби;

; - розділовий знак;

027012 – код адміністративної послуги;

; - розділовий знак;

1кількість послуг, що підлягають оплаті;

; - розділовий знак;

1234567891 - реєстраційний номер облікової картки платника податків (далі – РНОКПП);

; - розділовий знак;

* - ознака кінця коду платежу;

ПІБ – прізвище та і'мя по-батькові отримувача послуги.

До відома, при сплаті адмінпослуги іноземними громадянами у «Призначенні платежу» вказується серія та номер паспортного документа іноземця, який буде отримувати послугу.

У разі, якщо ви оплатили послуги, але з певних причин потреба в отриманні таких послуг відпала або помилково сплатили кошти не на той рахунок або надміру перерахували?

Не засмучуйтесь, їх можливо повернути! Повернути оплачені кошти можна звернувшись з письмовою заявою складеною за встановленою формою до того територіального підрозділу УДМС в області, код якого вказано в «Призначенні платежу» в квитанції, надавши при цьому підтверджуючі документи.

Нагадаємо, за допомогою електронного сервісу сайту ДМС України за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html можна дізнатися платіжні реквізити для перерахунку коштів за надання послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Також оплатити рахунки можна у будь-якій банківській установі або безпосередньо у територіальному підрозділі міграційної служби через термінал оплати (у разі його наявності).

Сподіваємось, Вам стануть у нагоді корисні поради від УДМС України в Полтавській області.

 

УДМС України в Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]