Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

акції сергій миколая голова дітей святого міський емоції дитячої малечі окрім творити подарунки завдяки стала волошин ніколи також бажання долучає
Даруємо малечі свято!
2019-12-16

Із року в рік громадська організація "Гостромисл", яку очолює Сергій Луценко, у переддень святкування Дня Святого Миколая долучається до організації дитячої благодійної акції «Подаруй дитині свято». Окрім депутатської діяльності в складі міської ради сьомого скликання, Сергій Михайлович на громадських засадах успішно реалізує благодійні проєкти і акції для міського населення, а також молодіжний фестиваль "ХАМ-fest" загальноукраїнського масштабу.

Чимало людей долучається до благочинності, яка вже стала загальновідомою завдяки вдалому брендуванню. Авторство яскравих дизайнерських рішень постерів і оголошень належить саме Sergey Lutsenko. За покликанням свого доброго серця він разом зі своїми помічниками займається благодійністю, щоб допомогти тим людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ця добра справа стала вже традиційною й проводиться четвертий рік поспіль. Збір подарунків, солодощів, дитячої літератури, канцелярського приладдя та багато іншого організовується у пунктах прийому в продуктових гіпермаркетах та магазинах канцтоварів. Кожна небайдужа людина, яка має у серці бажання творити добро, може долучитися до акції.

Хорольська міська рада також активно долучилася до участі у благодійній акції для малечі, придбавши їм солодкі подарункові набори. На знак вдячності від представників ГО «Гостромисл» міський голова Сергій Волошин, окрім добрих слів, отримав оригінальний подарунок – ялинкову іграшку ручної роботи. Завдяки налагодженій тісній співпраці близько 70 дітей отримають до Дня святого Миколая подарунки.

Буває зроблене маленьке добре діло приносить велетенське задоволення від сяючих посмішок й іскристих вогників у очах дітей. Неможливо передати словами, наскільки тепло стає на душі від хвилюючих моментів, коли дітлахи з цікавістю заглядають у пакунки з сюрпризами. Для них це справжнє диво, в яке вони щиро вірять. Такі непідробні емоції дитячого щастя надихають на те, щоб творити дива й приносити в їх оселі радісний святковий настрій. З усвідомленням того, що для багатьох дітей подарунки, як щось неймовірно цінне й особливе, приносять позитивні емоції й незабутні враження на все життя, – виникає ще більше непереборне бажання робити добрі справи для тих, хто дійсно цього потребує.

Принагідно міський голова Сергій Волошин вітає усіх з передноворічним святом – Днем святого Миколая, яке має особливий шарм і дивовижність. Бажає нікому ніколи не стикатися зі складними життєвими ситуаціями і вірити в дива, які обов’язково трапляться у вашому житті. Головне – ніколи не втрачати віри.

На власному прикладі міський голова закликає кожного, поки є час (до 18 грудня), зробити добру справу для дітлахів, подарувати їм атмосферу свята Миколая, якого вони так чекають!

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]