Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

здоров’я охорони галузі червня людей медичного життя нести особливі медичної честь професіоналізм своєї професії міський голова людських центр медиків
Честь і хвала людям у білих халатах!
2020-06-19

На календарі професійних дат для українців одним із найпопулярніших і величних є День медичного працівника. Відзначення професійного свята галузі охорони здоров’я України призначено відповідним указом Президента від 3 червня 1994 року №281/94 на третю неділю червня і цього року припадає на 21 червня. Воно має всенародне визнання і не втрачає своєї важливості й значимості наперекір складній суспільно-політичній та соціально-економічній ситуації в країні.

Представники найгуманнішої і наймилосерднішої професії, серед усіх існуючих у світі, заслуговують особливої уваги та поваги, адже на них покладено важкий тягар людських страждань і болю. Саме від лікарів, молодшого медичного персоналу  та всіх причетних до медичної сфери залежить здоров’я людей, а інколи – і порятунок життя.

Здоров’я – це не просто поняття загального фізичного стану людини, а фундаментальна основа для щасливого й благополучного життя кожного із нас. Це безцінне суспільне надбання, збереження якого є благородною місією наших медиків. І в медицині не може бути випадкових людей, бо нести почесне звання лікаря – то покликання серця.  

Цьогоріч через карантинні обмеження урочисті святкування, приурочені вшануванню почесної і суспільно важливої професії, не відбудуться. Проте міський голова Сергій Волошин індивідуально, у неформальній обстановці, привітав працівників медичних  установ: КНП «Хорольська центральна районна лікарня», КНП «Хорольський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №1 і №2 м.Хорол, а також Хорольської підстанції (округу №3) КП «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Найкращим і найбільш активним представникам галузі охорони здоров’я вручив почесні грамоти за особливі трудові досягнення, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

Особливі рисами хорольських медиків – гуманність, чуйність, витримка, толерантність, спартанська витривалість в умовах цілодобових чергувань, висока медична етика, професіоналізм, честь і порядність, які не підвладні ані часу, ані зовнішнім факторам. Лікарі, медсестри, фельдшери, лаборанти, санітари, водії, обслуговуючий персонал працюють із повною віддачею та з неабияким ентузіазмом, часто жертвуючи особистим часом, аби гідно тримати позиції на варті охорони здоров’я. Саме за ці всі якості міський голова подякував кожному фахівцю – справжнім професіоналам своєї справи і побажав не втрачати оптимізму, будучи носіями кращих професійних якостей та залишаючи незмінно стабільними практику й досвід задля збереження найвищих людських цінностей – життя і здоров’я!

Шановні медичні працівники та ветерани галузі охорони здоров’я міста, району, України! Зі святом Вас, дорогі наші спасителі й цілителі! Залишайтеся вірними клятві Гіппократа, продовжуючи нести добро до людей і нехай не міліє джерело їх вдячності за Вашу нелегку працю й самовіддачу. Щастя вам, здоров’я і добра!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]