Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Звіт депутата Хорольської міської ради VIII скликання Олега Кібенка
2023-12-01

Звіт діяльності депутата Хорольської міської ради VIII скликання від політичної партії «Слуга народу» Кібенка Олега за 2023 рік

Протягом звітного року був присутній на 11 з 13 пленарних засідань сесій Хорольської міської ради. Також, я являюсь членом адміністративної комісії та заступником голови постійної комісії з питань земельних відносин, екології, містобудування, агропромислового розвитку, архітектури та цивільного захисту населення, де був присутнім на 9 засіданнях. Протягом звітного року подав 5 депутатських звернень.

На пленарних засіданнях приймаю активну участь в обговоренні важливих для громади питань. Неодноразово піднімав питання про надання матеріальної допомоги військовослужбовцям. Разом з колегами фракції «Слуга Народу» Романом Гловацьким та Міщенко Світланою ініціювали виділення коштів з місцевого бюджету для  виплат одноразової матеріальної допомоги  військовослужбовцям в сумі 5070000 грн.

Піднімав питання про оптимізацію закладів освіти в громаді і підвищення рівня якості освіти в навчальних закладах. Був присутній на зустрічі з депутатами партії «Слуга Народу» та фахівцями Управління Державної служби якості освіти в Полтавській області, де обговорювали актуальну на даний час тему – «Освіта в умовах війни». Брав участь у вирішенні питання щодо опалення Хорольської гімназії.

Пропонував шляхи покращення роботи комунального підприємства. Ініціював стягнення коштів за систематичну несплату оренди земельних ділянок, які знаходяться у власності громади.

Протягом  року прийом громадян здійснював на постійній основі. Також комунікував з виборцями за допомогою соціальних мереж та телефонного зв’язку (громадяни звертались з питаннями по благоустрою громади, вивезення сміття, надання матеріальної допомоги, проведення ремонту дорожнього покриття, надання допомоги військовослужбовцям, опалення в навчальних закладах).  

В звітному році неодноразово надавав матеріальну допомогу КНП «Хорольська міська лікарня». Для  дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які навчаються в Міжрегіональному центрі професійної перепідготовки  звільнених у запас військовослужбовців надав благодійну фінансову допомогу.          

З початку війни на постійній основі надаю матеріальну та фінансову допомогу військовослужбовцям за рахунок ведення власної підприємницької діяльності. Також перераховую кошти в Благодійні фонди, які займаються забезпеченням певних потреб військовослужбовців. Детальніше відзвітую про допомогу ЗСУ після нашої перемоги!

 

Звіт депутата Хорольської міської ради VIII скликання від політичної партії "Слуга народу" Олега Кібенка – завантажити.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]