Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

полтаваобленерго» підприємства також особливо об’єктів наслідки зокрема злочинів споживачам пунктів електроенергії населених області зв’язку злочинців період злочинці об’єкти через інформаці
Злочинці залишають без світла сільських жителів
2023-10-03

У час, коли триває збройна агресія російської федерації, яка всіма можливими засобами намагається знищити електроенергетичну галузь України в цілому та Полтавщини зокрема, на території нашої області активізувались злочинці, які викрадають електродріт, металеві конструкції з ліній електропередачі, розукомплектовують трансформаторні підстанції тощо.

Пошкодження об’єктів електроенергетики підприємства стають на заваді безперебійному та якісному постачанню електроенергії споживачам, особливо в осінньо-зимовий період.

Без електроенергії, водопостачання, тепла залишаються цілі населені пункти, зокрема стратегічно-важливі об’єкти, військові частини, медичні заклади, дитсадки, школи, промислові й сільськогосподарські підприємства, що є найбільш болючим в період дії воєнного стану.

Процес відновлення електропостачання у таких випадках надзвичайно трудомісткий, тривалий і вартісний, потребує залучення значних людських ресурсів, спеціальної техніки.

Колектив нашого підприємства докладає всіх зусиль для забезпечення надійного та безперебійно постачання електричної енергії споживачам, але злочинців, на жаль, не зупиняють ні передбачена за протиправні дії кримінальна відповідальність, ні висока напруга, під якою знаходяться об’єкти, ні складна ситуація в країні через збройний напад агресора.

Тому, з метою усунення загроз національним інтересам країни та регіону, порушення цілісності енергосистеми, керівництво АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» звертається до мешканців області з проханням допомогти знешкодити крадіїв електрообладнання, так як наслідки скоєних ними злочинів непередбачувані: від знеструмлення окремих населених пунктів до масштабних техногенних катастроф.

Будь-яка інформація може бути корисною. Будьте пильними й про появу підозрілих осіб, транспорту неподалік об’єктів АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО», особливо в темну пору доби й у віддалених від населених пунктів місцях, а також відому інформацію про осіб, причетних до злочинів, місця їх знаходження, зберігання та збуту викраденого, обов’язково терміново повідомляйте у поліцію за телефоном 102.

Також інформацію можна передати до АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»:

- за номерами телефонів (0532) 516-114, (0532) 510-954 (згідно з діючими тарифами міського та міжміського зв’язку, понеділок-четвер з 7:30-16:30, п’ятниця з 7:30 до 15:15);

- надіславши листа на поштову адресу: 36022, м. Полтава, вул. Старий Поділ, 5 (для служби економічної безпеки);

- через сайт в розділі «Стоп корупція», заповнивши форму зворотного зв’язку.

За надання відомостей, які сприяли затриманню злочинців, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» гарантує грошову винагороду в розмірі 5 тис. грн.

Лише спільні зусилля українського народу спроможні подолати суспільні негаразди та наслідки збройної агресії.

Заздалегідь вдячні за розуміння та співпрацю.

 

Адміністрація АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]