Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

здоров’я життя хорольської міської громади проєкт стали облаштовано програми цінність здорова будинків вулиці мешканців населення людей територіальної рухової активності результаті
Здорова нація
2021-11-24

Для любителів спорту, рухової активності та поціновувачів здорового способу життя Хорольської міської територіальної громади є добрі новини. У двох найбільш населених мікрорайонах міста Хорола поблизу багатоквартирних житлових будинків, облаштовано нові сучасні спортивні мультифункціональні майданчики.

З урахуванням запитів і побажань місцевих мешканців визначено два загальнодоступні місця для розміщення спортивних об’єктів для тренування на свіжому повітрі. Один мініспортивний комплекс установлено на території багатоквартирного житлового будинку по вулиці Кременчуцькій, 1/79, а другий – між першим і другим корпусом будинків по вулиці Молодіжній, 9. Проєкт реалізовано на умовах співфінансування із різних джерел. Його загальна вартість склала 960 тис. грн, із яких 10% – кошти бюджету Хорольської міської територіальної громади.

За ініціативи та сприяння Хорольського міського голови Сергія Волошина цей проєкт вдалося втілити в життя. Його ідея і наміри встановлення мультифункціональних майданчиків націлені на заняття фізкультурою, організацію оздоровчої рухової активності задля покращення якості та тривалості життя місцевого населення. Адже здоров’я і життя людей – це найвища соціальна цінність держави, що визначена Конституцією України.

Потреба піклуватися про себе та свій стан здоров’я стали особливо відчутними під час поширення епідемії COVID-19. Ми всі відчули й чітко усвідомили, що здоров’я – це дуже велика цінність, без якої неможливо рухатися вперед. Ось чому для міської влади здоров’я мешканців Хорольської громади стало одним із головних пріоритетів.

Підтримуючи державну політику, міський голова Сергій Волошин долучився до реалізації президентської програми «Здорова Україна». У результаті маємо успішно реалізований проєкт у рамках масштабної загальнонаціональної програми, яка має широку географію і охоплює різновікову категорію населення – від малечі до людей поважного віку. Окрім спортивного інвентарю, на кожному майданчику облаштовано спеціальне гумове покриття з антиковзальними властивостями.

Сподіваємося, що якісне і сертифіковане спортивне обладнання в новостворених активних парках буде з задоволенням використовуватися містянами. Тож бажаємо, щоб змістовне дозвілля у поєднанні із спортом стали доступними й корисними для всіх охочих. Живіть довго, будьте здоровими і сильними, щоб разом будувати Україну!

 

Відеорепортаж – завантажити.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]