Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Засідання виконавчого комітету
2017-03-30

29.03.2017 року відбулося шосте позапланове засідання виконавчого комітету в залі засідань Хорольської міської ради. Головуючим на засіданні був міський голова Волошин С.М., окрім нього взяло участь дев'ять осіб зі складу виконавчого комітету: Керекелиця В.М., Карманська Я.Ю., Місніченко В.О., Іванютенко Н.М., Козлова Г.М., Костиренко Л.М., Герасименко В.Г., Гавриленко Р.В. та Виноград М.В. Серед гостей були присутні представники ТОВ "Хорольский завод дитячих продуктів харчування" – начальник відділу економіки та фінансів Гулєнцов Ю.В. і інженер з охорони навколишнього середовища Тютюнник Т.В., представники ЗМІ: редактор міської газети "Наш Хорол" Мурашкіна О.М. та директор Хорольського районного радіомовлення Олійник А.М.

Відео шостого позапланового засідання виконавчого комітету можна переглянути в розділі "Відео новини" або за посиланням тут.

Відповідно до затвердженого регламенту розглянуто 5 питань порядку денного, включаючи розгляд рішення виконкому, прийнятому в робочому порядку 22.03.2017року "Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік". З прийнятими рішеннями можна ознайомитися в роділі "Міська влада", у вкладці "Прийняті рішення виконавчого комітету".

Прийняті рішення

на шостому позаплановому засіданні виконавчого комітету 29.03.2017 року

№63

29.03.2017р.

Про утримання каналізаційних мереж та фінансову дисципліну

№64

29.03.2017р.

Про затвердження Правил приймання стічних вод від юридичних та фізичних осіб на очисні споруди в м. Хорол Полтавської області (вул. Челюскінців, 25)

№65

29.03.2017р.

Про визначення виконавця робіт по капітальному і поточному ремонту доріг вулиць міста у 2017 році

№66

29.03.2017р.

Про впорядкування адреси земельної ділянки та будівлі, що підлягає реконструкції по вул. Миргородській, 50 гр. Опанасенка О.М.
Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]