Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Засідання виконавчого комітету
2017-09-22

20.09.2017 року відбулося дванадцяте планове засідання виконавчого комітету в залі засідань Хорольської міської ради, що по вулиці Незалежності, 37. В засіданні взяли участь дев'ять осіб зі складу виконавчого комітету за головуванням  міського голови Сергія Волошина: Керекелиця В.М., Місніченко В.О., Карманська Я.Ю., Іванютенко Н.М., Козлова Г.М.,Герасименко В.Г., Костиренко Л.М, Гавриленко Р.М. та Устименко С.А. З прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися у відповідному розділі "Міська влада" або за посиланням тут. Серед запрошених гостей були присутні представниця ЗМІ редактор міської газети "Наш Хорол" Титаренко І.В. та виконуючий обов'язки директора КП "Комунсервіс" Булатов С.В.

Відео дванадцятого планового засідання виконавчого комітету можна переглянути в розділі "відеоновини" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]