Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Захоплюючий матч з мотоболу: літнє свято швидкості та адреналіну
2024-07-22

У розпалі літа, 21 липня, відбувся грандіозний спортивний захід – календарний матч у рамках Чемпіонату з мотоболу 2024, який став справжнім святом для всіх шанувальників цього видовищного виду спорту. Сотні глядачів зібралися на стадіоні, щоб побачити захоплюючі змагання між двома провідними мотобольними командами України – МК «Нива» (с.Вишняки Хорольської міської територіальної громади Полтавської області) та МК «Поділля-Мотор» (м.Камʼянець-Подільський Хмельницької області).

Команди змагалися на мототреці імені Анатолія Кіріяченка в с.Вишняки, демонструючи напружений поєдинок і захоплюючі моменти запеклої боротьби. Перед початком гри вшанували хвилиною мовчання Героїв-захисників Вишняківського старостату, громади та всієї держави, які полягли смертю хоробрих за Україну та її народ. У рамках благодійного спортивного заходу зібрали кошти для підтримки Сил оборони та ЗСУ.

З перших хвилин гри було зрозуміло, що матч буде цікавим і динамічним. Обидві команди показали чудову техніку, вміння керувати мотоциклами, колективну згуртованість, міцний спортивний дух та блискуче володіння м'ячем. Гравці не шкодували сил, щоб здобути перемогу, що додавало видовищності кожному моменту гри.

У першому таймі команди обмінювалися атаками, демонструючи швидкість, продуману стратегію і майстерність. Перший тайм команди зіграли з рахунком 0:0. Другий і третій тайми були ще більш напруженими, але рахунок залишався незмінним. Обидві команди продовжували боротися за кожен метр поля, а вболівальники підтримували своїх фаворитів гарячими оплесками та гучними оваціями.

У четвертому таймі суперники відкрили рахунок, забивши гол у наші ворота. МК «Поділля-мотор» перемогла МК «Нива» з рахунком 1:0. Гра була настільки запеклою, що неодноразово виникали небезпечні гольові моменти, але судді тримали ситуацію під контролем.

Літнє свято мотоболу запам'ятається всім глядачам надовго, а ми з нетерпінням чекаємо на нові захоплюючі змагання в майбутньому. Запрошуємо всіх любителів мотоболу на чергові матчі, щоб відчути неповторну атмосферу цього видовищного спорту та підтримати улюблені команди!

До нових спортивних перемог нашої команди з Хорольщини! Переможного миру нашій Україні!

 

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]