Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Захисти найдорожче – укладай контракт
2023-07-10

Українська армія продовжує героїчну визвольну боротьбу, захищаючи свій народ та завдаючи нищівних ударів окупантам. Участь кожного, хто долучається до цієї боротьби і стає пліч-о-пліч з воїнами, зміцнює наше військо та прискорює беззаперечну перемогу. Скористатись такою можливістю можуть також призовники віком від 18 років, які на даний час не підлягають призову на строкову службу та бажають боронити рідну землю.

Серед основних вимог до кандидатів на військову службу за контрактом – вік до 45 років, вмотивованість та відповідний стан здоров’я.

Громадяни, охочі укласти контракт, мають змогу обирати місце служби та, за відсутності військового досвіду, обов’язково проходять належну підготовку, зокрема, і за кордоном.

Військовим, які укладають контракт, як і мобілізованим, держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку. Виплати складаються з щомісячного грошового забезпечення та додаткової винагороди під час періоду воєнного стану.

Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань.

Без відриву від проходження служби військовослужбовці мають змогу безоплатно здобути освіту у вищих навчальних закладах, проходити навчальні курси, а також отримати посвідчення водія.

Військовослужбовцям, які проходять службу за контрактом та бажають придбати житло, уряд надає пільгову іпотеку під 3% річних.

Охочим проходити службу за контрактом потрібно звернутись до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з військово-обліковим документом, пройти професійно-психологічний відбір і медичну комісію.

Громадянам які виявлять бажання, за детальною інформацією  звертатися в 1 відділ Лубенського РТЦК та СП, м. Хорол  вул. Небесної Сотні 21.

Телефон: 0506318769

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]