Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

відповідей інформації загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс області податків актуальних запитання через управління полтавській головне джерело питань оподаткування корисне забезпечувати пропозицію
Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) від ДПС – корисне джерело інформації з питань оподаткування
2024-03-13

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що в межах створення Електронної інформаційної системи (Електронного Уряду) функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі – ЗІР), доступ до якого здійснюється через вебпортал ДПС або безпосередньо через будь-яку пошукову систему в мережі Інтернет.

Робота ЗІР направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді:

  • відповідей на запитання із 37 напрямів;
  • нормативних та інформаційних документів;
  • актуальних ставок податків;
  • інформації щодо останніх змін у податковому законодавстві;
  • щоденної підбірки відповідей на двадцять актуальних запитань;
  • податкового календаря, який містить систематизовану інформацію про терміни сплати податків і зборів, платежів, подання звітності до органів ДПС.

Крім того, користувачі ЗІР мають можливість оцінити якість відповідей на запитання, що містяться у розділі «Запитання-відповіді з Бази знань», залишити коментар чи пропозицію до них, а проведений аналіз та опрацювання таких коментарів дозволяє забезпечувати надання якісних інформаційно-довідкових послуг.

За підрахунками Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України кількість відвідувань користувачів ЗІР у середньому на місяць становить понад 320 тисяч.

Шановні платники податків! Рекомендуємо вам використовувати  Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс від ДПС, як корисне джерело інформації з питань оподаткування.

Для більш детального ознайомлення з можливостями ресурсу перейдіть за посиланням http://zir.tax.gov.ua .

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


   

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]