Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З початку року аудиторами податкової служби Полтавщини донараховано 4 млн гривень.
2023-02-16

За повідомленням заступника начальника Головного управління  ДПС у Полтавській області  Алли Рябкової, працівниками управління податкового аудиту  протягом січня 2023 року  проведено 184  перевірки суб’єктів господарювання. Так, за результатами перевірок до державного бюджету донараховано – 4,0 млн гривень податкових зобов'язань. Із донарахованих сум до державного бюджету вже надійшло 587 тис гривень.

Зусилля підрозділів податкового аудиту спрямовано на правомірне та якісне відпрацювання ризикових платників.

Крім того, за результатами контрольно-перевірочної роботи: зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету на 134,6 млн грн, а сума зменшеного від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ склала 793 тис гривень.

129 фактичних перевірок проведено  в січні 2023 року. За їх результатами до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 593 тис гривень.

 За наслідками перевірок, по яких наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 529 тис грн, що на  46 тис грн більше, ніж у січні  2022 року (483 тис гривень).

Звертаємо увагу, що з актуальним планом-графіком проведення документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік можна ознайомитись за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/642254.html .

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]