Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сім’ї суспільства людини життя такого будь-якої бажаю світу світі поважати одного протистояти спільно складності нехай проблеми вирішувати легкістю негараздам домашнє
З Міжнародним Днем сім’ї!
2018-05-15

Міцна сім’я – запорука цивілізованого суспільства, добробуту, стабільності, миру і єдності всього людства. Вона є основним інститутом громадянського суспільства, першою сходинку соціалізації і адаптації людини до навколишнього світу. Саме з сім’ї починається життя людини. Від того, в якому середовищі виховується і розвивається дитина, залежить результат формування особистості. Основоположним чинником для процвітання і розвитку громадян будь-якої держави є щасливий сімейний союз як надійний осередок суспільства.

Відповідно до Генеральної Асамблеї ООН у всьому світі сьогодні, 5 травня 2018 року, відзначається День сім’ї. Із нагоди такого важливого суспільного свята хочу привітати хорольців і співвітчизників з побажаннями родинного благополуччя, затишку і тепла, любові, злагоди і взаєморозуміння. Для тих, хто ще не має сім’ї, бажаю вдало побудувати взаємовідносини і мати здорових, розумних і обдарованих діток. А для тих, хто вже має, – берегти домашнє вогнище, цінувати й поважати один одного, протистояти негараздам, спільно і з легкістю вирішувати проблеми будь-якої складності. Нехай ваші сім’ї будуть маяками, які проливають світло в найтемніші ночі і завжди вкажуть на правильний шлях в океані життя.

Усі скарби світу нізащо не зрівняти з ласкавими обіймами мами, ніжним цілунком дружини і щирою дитячою усмішкою. Бажаю кожному пізнати такого щастя і не бути одинокими у цьому світі.

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]