Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З думкою про життя та безпеку Хорольців
2020-08-20

У середу, 19 серпня 2020 року, завершено роботи по встановленню дорожнього металевого огородження бар’єрного типу по вулиці Небесної Сотні міста Хорола. Монтаж відбійників виконано вздовж дороги поблизу багатоквартирного житлового будинку №81/2. Будинок межує з проїзною частиною дороги і знаходиться неподалік небезпечного повороту.

У січні та червні цього року мешканці ОСББ «Успішне» направили на адресу міської ради колективні письмові звернення з проханням вжити заходи щодо посилення безпеки. Зміст прохань полягав у огородженні зони житлової забудови, яка знаходиться поруч з проїзною частиною дороги. На перехресті вулиць Небесної Сотні й Кременчуцької – кільцева розв’язка доріг з інтенсивним транспортним потоком. На жаль, через порушення швидкісного руху на цій ділянці траплялися автомобільні аварії з людськими жертвами й потерпілими.

Міський голова Сергій Волошин відреагував на звернення хорольців та долучився до вирішення проблемного питання. За його ініціативою на розгляд 80-ої сесії, яка відбулася у кінці липня поточного року, було винесено питання про внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола на 2020 рік». За одноголосно прийнятим рішенням депутатів міської ради та на виконання цієї Програми здійснено фінансування з міського бюджету робіт по встановленню об’єкта дорожньо-транспортної інфраструктури. Загальна протяжність дорожнього огородження бар’єрного типу 11-ДО склала понад 25 м. погонних.

Металеву конструкцію встановлено з дотриманням вимог державних будівельних норм та стандартів. Особлива увага приділялася її міцності та забезпеченню відвернення з’їзду транспортних засобів у небезпечну зону.

Мешканці ОСББ «Успішне» залишилися задоволеними тим, що мер міста виконав їхні побажання. А щоб ніколи не траплялися дорожньо-транспортні пригоди з трагічними наслідками, водіям потрібно бути особливо пильними на дорозі.

Пам’ятайте, дорога помилок не пробачає!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]