Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

інших бойових території держав! міський воїнів-інтернаціоналістів голова вшанування служіння учасники світу учасників шановні афганістані війни ветерани захисту піднесення наслідування
З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!
2022-02-15

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців та учасники бойових дій на території інших держав!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-а річниця виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан. На знак глибокої поваги українським суспільством до воїнів-інтернаціоналістів ми щорічно відзначаємо цю дату, яка свідчить про вікопомну місію наших земляків-військовослужбовців у «гарячих точках» світу.

Нашим воїнам-інтернаціоналістам у різні часи довелося виконувати свій нелегкий інтернаціональний обов’язок не лише в Афганістані, а й у різних географічних куточках світу: Угорщині, Іспанії, Чилі, Єгипті, В’єтнамі та інших.

Від себе особисто, як міський голова, та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та громадськості Хорольщини, засвідчую глибоку шану до всіх воїнів-інтернаціоналістів за мужність, міць і витривалість, відвагу й героїчний приклад відданого служіння Батьківщині. Ви на собі відчули всі страхи й наслідки збройних конфліктів. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. На Вашому прикладі ми вчимося дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю нинішнього і прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування і великого патріотичного піднесення для захисту цілісності держави у наші непрості дні та взірцем служіння нашому народу.

На знак шани й великої вдячності схиляємо перед Вами голови за подвиг та витримку! Честь і слава Вам, шановні наші ветерани Афганістану та учасники бойових дій на території інших держав! Низький уклін батькам та матерям, які виховали справжніх чоловіків.

Від чистого серця бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, родинного затишку, тепла, добра та благополуччя. Впевненості в завтрашньому дні, щасливого майбутнього та мирного неба нам усім і на всі віки!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]