Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем Святого Миколая!
2018-12-19

Шановні хорольці, дорогі друзі, діти та дорослі!

Щиро вітаю вас із одним з найсвітліших й найрадісніших свят, що розпочинає плеяду новорічних свят,  ‒ Днем Святого Миколая. Нехай разом з цим святом у кожну родину прийде добробут, веселощі, відчуття щастя, а всі сподівання і мрії обов’язково здійсняться. В Україні з давніх-давен шанують Миколу Чудотворця як захисника, наставника і покровителя дітей, тому що він надихає нас на добро, милосердя та дарує віру в добрі дива.

День Святого Миколая зазвичай чекають не тільки діти, а й дорослі. Від щирого серця бажаю, щоб Миколай-чарівник нікого не оминув своєю увагою і приніс омріяні подарунки, а головне – гарний настрій, натхнення, везіння й горіння у кожній повсякденній справі, мир і злагоду в кожну родину і для всієї України.  

Кожен з нас, дорослих, є своєрідним помічником Святого Миколая, тож не будемо зволікати й посилатися на одвічну зайнятість – поділімося в цей день своїм теплом і любов’ю з ближніми, подаруймо радість! Нехай добрі помисли і справи єднають нас заради того, щоб діти і наші близькі люди були по-справжньому щасливими.

Бажаю всім хорольцям благополуччя, миру, достатку, родинного затишку та духовної благодаті!

 

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]