Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

населення соціальної сфери працівника україни! людей доброта обов’язку професійність щедрість заслужену приносять почуття душевна добросовісне допомагаєте негаразди життєві підтримуєте
З Днем працівника соціального захисту України!
2021-11-05

Шановні працівники та ветерани соціальної сфери

Хорольської міської територіальної громади!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери України! Цей день – чудова нагода висловити вдячність Вам, працівникам галузі, за таку потрібну і благородну справу, як соціальний захист населення нашого краю.

Вашу турботу відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни. Ви першими приймаєте на себе проблеми людей,  їх біль та життєві негаразди. Ви допомагаєте і підтримуєте кожного. Добросовісне служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять Вам заслужену людську шану й повагу.

Бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, благополуччя, витримки в життєвих випробуваннях, невичерпної енергії  та вдячності від людей.

Миру та злагоди у Ваших родинах!

 

Із повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]