Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

місцевого самоврядування розвитку майбутнє громад відповідальність україни органи країни виконавчі соціально-економічних інтересів забезпечення територіальних суспільства життя нехай органів комітету
З Днем місцевого самоврядування!
2019-12-05

Шановні колеги, депутати міської, районної та сільських рад, члени виконавчого комітету, службовці, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щиросердні вітання із Днем місцевого самоврядування, який щороку відзначається на загальнодержавному рівні 7 грудня. Майбутнє нашої країни неможливе без децентралізації влади та розвитку місцевого самоврядування. Ради та їх органи на сьогодні відіграють важливу, ключову роль в процесі державотворення, демократизації суспільства й утвердження народовладдя.

Міські, селищні, сільські, районні в містах ради в межах своїх повноважень здійснюють виконавчі функції і є найближчими до жителів територіальних громад. На них покладена відповідальність за забезпечення належних умов для проживання, за добробут, благоустрій, чистоту й порядок населених пунктів, за задоволення соціально-економічних та культурних потреб громадян та гарантований захист їх прав, свобод і законних інтересів. Тому ми зобов’язані гідно виконувати ці обов’язки та закладати основи для подальшого зростання й розвитку територіальних громад.

Громада довірила нам гіпервідповідальну місію – представляти власні інтереси й приймати від її імені важливі рішення у різних сферах громадянського суспільства. Основне наше завдання – виправдати довіру людей і добросовісно нести відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є гарантованим конституційним правом кожного громадянина України.

Глибоко переконаний, що лише шляхом консолідації зусиль, спільної злагодженої і наполегливої праці виконавчого комітету, комунальних установ та підприємств, громадських організацій можна досягнути плідних результатів. Нерозривне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів є основою для розбудови й розвитку міста й країни в цілому, для забезпечення нового якісного рівня життя населення.

Ми живемо в умовах непростого сьогодення, але не повинні відступати від намічених цілей і поставлених завдань для перетворення України на заможну європейську державу. Нехай розуміння та підтримка земляків завжди надають нам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Наше свято – це добра нагода для підведення підсумків того що вже зроблено, і час планів на майбутнє. Не дивлячись на серйозні випробування, з якими зіткнулася наша держава та місцеве самоврядування в останні роки, Хорольська міська  рада та її виконавчі органи, комунальні організації, громадська організація «Ветеран Хорола» плідно працювали над вирішенням цілого ряду важливих соціально-економічних питань розвитку хорольської громади.

Вітаючи представників органів місцевого самоврядування, депутатів попередніх та нового скликань, громадських активістів та всіх причетних до нашого свята, бажаю міцного здоров’я, мирного неба, витримки, терпіння та оптимістичного налаштування на майбутнє. Нехай ваш професійний досвід, самовідданість, висока відповідальність та плідна праця сприяють розвитку громад та змінам на краще. Щастя всім, родинної злагоди, благополуччя та всіх життєвих гараздів.

Лише з вірою у кращі зміни нам вдасться побудувати щасливе майбутнє в заможній, процвітаючій, цивілізованій, демократичній державі!

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]