Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем юриста України!
2022-10-08

Шановні юристи хорольської громади та україни! Вартові правопорядку, моральності, милосердя, гуманізму і справедливості!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста України! Професія юриста – це виняткова місія, яка під силу не кожному. Адже для юриста важливо не лише досконало знати закони, нормативно-правові акти, вміти правильно їх тлумачити та застосовувати на практиці, але й чесно та мужньо боронити права та свободи людей, бути відданим своїй справі.

Немає жодної сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультацій та послуг юриста. До служителів Закону за порадою звертаються тисячі громадян, які потребують юридичної допомоги у вирішенні своїх проблем.  

Шановні юристи нашої громади та України! Прийміть слова щирої вдячності за Ваш високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян. Нехай Ваша праця та вірне служіння інтересам громади будуть винагороджені повагою і людською довірою, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

У день професійного свята бажаю Вам витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху, а тепло, добробут  і віра – у родинному житті.

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]