Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем юриста України!
2020-10-08

Шановні представники закону: юристи, адвокати, хранителі правопорядку, моральності, гуманізму і справедливості!

Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – Днем юриста, який щорічно відмічається в Україні 8 жовтня. Історія походження Вашої професії сягає у глибину віків. Ще за часів існування Стародавнього Риму з’явилися перші юристи – жерці, які займалися судовим процесом по релігійним справам. В Україні ж юридична діяльність започаткована за часів правління Ярослава Мудрого Київською державою після видачі у 1016 році першої збірки законів. Офіційне відзначення Дня юристів України запроваджено з 1997 року після підписання Президентом України відповідного Указу.

На сьогоднішній день правова розбудова і процвітання нашої держави безпосередньо залежить саме від Вас! Рівень Вашого професіоналізму в полі правових питань є визначальним для забезпечення правового порядку в демократичній цивілізованій державі європейського типу.

Мрія кожного громадянина – жити в справедливій країні з засадами демократичного конституційного ладу, народовладдя, верховенства закону й правопорядку. Захищаючи права і свободи людей, будьте справедливими, виваженими, толерантними і мудрими аби виправдати найдорожче – довіру людей. Бажаю Вам бути на вершині професіоналізму, мати стабільний успіх у справах, легко вирішувати складні справи і без проблем знаходити вихід із будь-якої складної ситуації. Здоров’я міцного Вам і Вашим близьким, невичерпних сил і енергії, наснаги, високих професійних здобутків, родинного благополуччя та великого людського щастя.    

Знайте право, служіть праву, захищайте право!

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]